Masaj Terapeutic

Masajul terapeutic are efect asupra pielii, tesutului conjunctiv, muschilor, articulatiilor, sistemului circulator si sistemului nervos.

masaj somatic

Efectele Masajului

Efectele musculare care rezulta in urma aplicarii unor manevre de masaj, pe cale directa (mecanica) sau indirecta (reflexa) se exprima prin activarea circulatiei sangelui din muschi. Aceste efecte se manifesta si pe grupele musculare vecine sau simetrice chiar daca ele nu au fost direct prelucrate.

Efectele articulare sunt reprezentate de combatera aderentelor, retracturilor si redorilor articulare, a unor depozite patologice periarticulare, sechelare dupa afectiuni reumatice sau traumatice.

Efectele circulatorii sunt reprezentate de stimularea circulatiei venoase (de intoarcere) usurand astfel munca inimii crescand astfel si debitul-bataie si minut-volumul cardiac, Masajul tonifiant creste tensiunea arteriala iar masajul sedativ scade tensiunea arteriala.

MihaiB

Masaj

pentru programari sunati la 0723377860

2 Comments

  1. Super idee. L-am testat, mi-a placut, l-am recomandat si eu mai departe, dar nu reuseam sa ma fac inteleasa. Acum o sa imi permit sa trimit link-ul postului mai departe. Multumesc anticipat !

  2. Pingback: Intreruperea contactului energetic | Cursuri Terapie Reiki Masaj

Comments are closed.