Vindecare cu energia Palmelor

Reiki, radiestezia, bioenergia şi multe altele folosesc energia din palme pentru a transmite informaţiile necesare şi suficiente ecosistemului de câmpuri energetice ale pacientului pentru a se vindeca.

De câte ori trimitem energie neinformată, directă, de la sursele divine, suntem în starea de conştiinţă extinsă în care mintea noastră şi egoul nu au ce căuta. Însă de fiecare dată când începem să creăm o bază de decizii privind o procedură sau alta, privind o manieră de a face vindecarea personalizată pe necesităţile pacientului, mai întâi punem mintea la contribuţie, cerem ajutorul îngerilor, iar apoi alegem conştient să creăm algoritmul cel mai bun pentru a fi transmis subconştientului celui pe care ne dorim să-l ajutăm.

De ce facem asta în loc să lăsăm Divinitatea şi inspiraţia să ne conducă paşii? Pentru că trăim într-o societatea care are nevoie de confirmări, de diagnostice. Și abia apoi de vindecare.

Aşa ar fi simplu, crezi în miracole şi ele se întâmplă, dar ce te faci când pacientul este departe de sistemul tău de valori? Îi dai cu „flit” din prima pe principul că nu îţi pierzi timpul cu nefericiţii care nu au valoarea ta? Sau dai dovadă de generozitate şi le explici, cu cuvintele lor, cum că cea ce faci, cu ajutorul Divinităţii, le este util? Şi că ceea ce vor simţi în timpul terapiei mai întâi va fi logic şi abia apoi se vor mişca lucrurile. Dacă tot începi să explici ceea ce faci, fără teamă că vei fi greşit înţeles pentru că la traducerea din limbajul tău super sofisticat, arogant şi plin de cuvinte de neînţeles pentru ceilalţi la cuvintele comune cu care creezi o comunicare de la suflet la suflet, ar fi bine să ţii cont şi de faptul că până la urmă totul este atâta e simplu că nu are nevoie de explicaţii.

Mai bine arăţi cu palmele tale, vizual, unde ai găsit ceva neplăcut în aura lor şi le explici că imediat ce acele mici modificări vor fi rearanjate cu energie se vor simţi mult mai bine. Palmele activate cu reiki, cu bioenergie sau cu intenţia de a vindeca sunt mijlocul prin care „vedem” în aura pacientului şi tot ele sunt cele care vor da energie fără să ne mai gândim.

Însă atunci când începi să simţi cum se lucrează direct, vei da de zone mai calde pe care le vei întinde că pe un elastic, de zone mai reci la care vei trimite energie şi de goluri sau plinuri în aura pe care le vei uniformiza. Când începi să mişti în felul ăsta câmpurile energetice, picătură cu picătură, într-o stare de conştiinţă extinsă, cu toate abilitățile extrasenzoriale activate, algoritmul de vindecare este deja acolo pentru tine, fără să-l mai gândeşti, mâinile tale te poartă peste tot în aură şi te conduc în zonele care solicită atenţia ta.

Vei fi ghidat de ghizii tăi spirituali ce să faci şi ce să trimiţi. Sunt abordări diferite, unele în care te laşi inspirat de Divinitate, fără a te mai gândi la problema pacientului, unele în care o minimă evaluare şi analiză se impune, pentru a crea algoritmul de vindecare, iar altele sunt special create să laşi corpul tău de Lumină să se mişte înainte şi înapoi, să se adapteze la ce necesităţi are pacientul şi să îl ridice la un nivel de vibraţie necesară vindecării.

Recomandarea este să te foloseşti de toate acestea pentru că fiecare are rolul ei în etapele unei şedinţe de terapie. Și, mai mult decât atât, vei folosi corpul tău fizic, mintea şi spiritul împreună. Astfel implicarea în procesul terapeutic va fi benefică pentru amândoi. Pentru pacient că beneficiază de un tratament complex iar pentru tine că activezi, pe rând sau simultan toate capacităţile tale direcţionând energie în mai multe feluri.

MihaiB.

Terapie Reiki

Pentru Programări Sunați la 0723377860

One Comment

  1. Pingback: Practica Reiki – Reiki Masaj

Comments are closed.