Terapie Reiki

Programări la 0723377860,

inclusiv  la distanţă.

O şedinţă de terapie prin reiki  umple golurile lăsate de traume, nivelează asperităţile din câmp, îndepărtează aspectele negative (inclusiv gânduri), şi în general  creează o stare de bine şi relaxare, detoxifică şi purifică corpul, chakrele, elimină blocajele energetice, diminuează efectele adverse ale medicamentelor, creşte vibraţia energetică, aduce bucurie, pace interioară şi echilibru, creşte intuiţia, creativitate, gândirea logică şi clară.

Atenție!!! REIKI este o terapie alternativă.

Această formă de terapie, un adevărat ritual de vindecare, se bazează pe capacitatea reiki de a transcende spaţiul şi timpul şi de a ajuta persoana să se armonizeze, să facă “pace” cu propria persoană.

Principalele etape ale unui tratament, nu universale, însă de cele mai multe ori un ghid util, constă în abordarea unei persoane aşa cum ne-am dori noi înşine să fim trataţi. Ca regulă generală, de care este necesar să ţinem cont în acesta abordare, etapele terapiei încep mult înainte de a ne întâlni cu persoana cu care vom lucra. Astfel, mai întâi ne vom pregăti cu ce ştim, vom crea un spaţiu ambiental în încăperea unde va avea loc întâlnirea, şi vom ridica vibraţia acestuia pentru a spori eficienţa terapiei.

În funcţie de domeniul în care s-a produs evenimentul traumatic se poate alege o succesiune sau alta de proceduri.

Terapia Reiki ajută la normalizarea acestor anomalii, modificări structurale ale câmpurilor energetice, în timpul terapiei având loc umplerea. Când este îndepărtat un blocaj, persoana simte uneori o senzaţie de rece. Când este topit sau ars, o senzaţie de fierbinte.

Odată ce Ki-ul curge natural, organele fizice şi țesuturile sunt apoi capabile să termine procesul de vindecare. Reiki schimbă calitatea şi densitatea energetică a acelor învelişuri.

Vorbiţi ceva timp cu persoana înainte, pentru a stabili o relaţie cu acesta şi pentru a decide care este rezultatul pe care doriţi să îl obţineţi în urma acestei şedinţe de tratament. Angajaţi persoana într-o discuţie cu privire la stabilirea obiectivelor personale.

Explicaţi-i ce înseamnă Reiki, arătaţi-i care sunt poziţiile mâinilor, modul cum este eficient sa trimitem energie şi răspundeţi la întrebările pe care vi le pune persoana.

Este de dorit să nu se insiste în detaliile problemei, este posibil ca acestea să nu fie relevantă şi să afecteze actul terapeutic.  Vor apare pe parcurs, ca informaţie,  cauzele ascunse ale afecţiunii, pe măsură ce vibraţia va creşte şi se vor elibera gradat.

Înainte de începerea tratamentului, cereţi persoanei să închidă ochii şi să se relaxeze, să mediteze, să mulţumească şi să fie deschis tuturor energiilor vindecătoare ce vor veni spre el/ea. Mai puteţi să cereţi persoanei să se concentreze asupra sa şi să accepte orice senzaţie plăcută ce apare şi să lase deoparte toate necazurile.

Pentru cei care sunt reticenți în a accepta prezența terapeutului cu ochii închiși si se simt jenați de faptul ca nu știu ce urmează, o idee bună este să le oferim posibilitatea de a ține ochii deschisi și să ne urmărească mișcările intr-o oglindă. Le crește încrederea în persoana care face tratamentul reiki si pe măsură ce se relaxează vor închide ochii în mod natural.