Terapie energetică de grup

Orice formă de terapie sau tratament energetic se pretează la organizarea şedinţelor pentru mai multe persoane simultan, cu atât mai mult la reiki unde se pot adăuga pe rând până când se formează un grup apreciabil.

Prin metodele de tratament energetic la distanţă, aplicate în aceeaşi cameră sau online, se crează un câmp de vindecare ce ajută pe toată lumea, inclusiv pe cel ce transmite energia. El este oricum un releu, în sensul că este conectat la sursa de energie şi tranzitează prin aura sa tot ce este necesar pentru ceilalţi, astfel încărcându-se simultan şi el.

Este important să se efectueze o evaluare personalizată şi confidenţială a stării de sănătate fizice, mentală şi spirituale a fiecărui participant la grupul de vindecare, însă după aceea energia grupului şi vibraţia totală acumulată este suficientă pentru a ameliora majoritatea afecţiunilor.

Pentru cazuri speciale, sigur că se fac şedinţe de tratament separate, însă în momentul când se transmite pentru grup, terapeutul va simţi nuanţele de acceptare a tuturor şi se adaptează pe măsură ce fiecare intră sau nu în starea de relaxare pentru a primi eficient energia.

Multiplele curăţări, armonizări şi activări cu energie ce se fac la o singură şedinţă este măiestria specialistului cum le combină astfel încât să obţină rezultate la întreg grupul.

Mai este şi aspectul, observat de obicei la meditaţii, că se creează o energie de grup care creşte vibraţia şi şansele de vindecare pentru toată lumea. Este acelaşi principiu ca la sesiunile de conectare cu Divinitatea prin relaxare, în sensul că fiecare primeşte ce are nevoie.

MihaiB.

Terapie Reiki

Pentru Programări Sunați la 0723377860

2 Comments

  1. Pingback: Cu ce mai combinăm Reiki – Reiki Masaj

  2. Pingback: SG Reiki – Reiki Masaj

Comments are closed.