Cursul de SG Reiki (Sufletul Grupului)

Initiere in Energia Grupului

Aplicand tehnicile acestui sistem ajungem sa atragem persoanele de care avem nevoie in un moment sau altul al existentei noastre, sa atragem persoanele care fac parte din grupul nostru evolutiv, cum ar fi sufletul pereche, sau iubiri din alte vieti, persoanele de la care avem de invatat in viata asta sau care ne vor urma sfaturile,

cum se face reiju

necesita Initiere minim de Maestru Reiki

Cereti detalii la telefon 0723377860

Acest sistem ne da posibilitatea de a recunoaste mai usor, in marea de oameni langa care traim de mii de ani, pe cei cu care am fost trimisi sa evoluam, si de a face ca providenta sa aranjeze lucrurile in asa maniera ca toti cei care au vreo problema de rezolvat cu noi sa apara in momentele cele mai propice pentru ca acestea sa se rezolve in spre binele tuturor cu iubire si armonie, pe calea cea mai putin dureroasa pentru toata lumea. Asa cum in cer exista, pe langa ierarhia pe care o respectam, si cete de ingeri aflate pe acelas nivel de evolutie asa si sufletul meu este si face parte din un grup langa si cu care trebuie sa evolueze.

Grupul cu care am venit pentru prima data pe pamant din alte locatii ceresti sau pamantene este posibil sa fi avut un ghid puternic (Egregor) creat pentru a sprijinii grupul in evolutia sa. Acest egregor tinde in mod natural sa refaca puterea grupului care l-a creat. Si astfel ne vom intalni din nou.