Sintonia de vindecare

Sintonia de vindecare – este un complex etapizat de tehnici reiki în care pacientul este conectat la surse multiple de energie simultan. Acestea vor avea efecte benefice. Scopul principal este pornirea “doctorului interior”, un impuls asupra organismului viu de a începe un proces de vindecare şi regenerare ajutat de sursele de energie şi de armonia rezultată în urma acestei tehnici.

SINTONÍE s.f. 1. (Fiz.)

Stare a două sisteme care oscilează cu aceeași frecvență. 

 (sursa DEX.)

Practica reiki de nivel avansat presupune cunoaşterea prin senzaţii a celui cu care lucram. Prin tehnici specifice putem pune în rezonanţă câmpul pacientului sau al partenerului de practică cu vibraţiile înalte ale sursei reiki.

Tehnica de vindecare prin sintonie se realizează în mod asemănător unei iniţieri cu diferenţa că persoană, după aceea, nu va fi iniţiată, ci doar conectată cu sursa reiki pentru binele sau cel mai înalt.

Pregătirea specifică unei iniţieri se recomandă a fi respectată, ex:

– pregătirea camerei

– pregătirea terapeutului

– pregătirea pentru procedura respectivă

În momentul când ne afirmă intenţia să aplicăm “Sintonia de Vindecare” reiki oferă un moment magic, o trăire excepţională de iubire, o deschidere a sufletului, şi o curăţare sistematică şi rapidă a energiilor negative, a convingerilor limitative şi a tuturor blocajelor apărute în curgerea liberă a energiei. Prin aceasta dăm posibilitatea corpului fizic de a se armoniza cu sine şi cu sursa reiki simultan.Toate acestea se petrec instantaneu prin conectarea chakrei inimii la sursă. Totuşi efectele se lasă aşteptate. Memoria subconştientului ar putea reface o parte din aceste blocaje.

Armonizarea cu sursa trezeşte “doctorul interior”. “Atunci când spunem cu convingere că putem, îi dăm un ordin subconştientului nostru, convingerile noastre vor fi benefice şi ne vor orienta fiinţa către succes, care deschide astfel, calea către acele resurse interioare pentru a ne împlini dorinţele.”

În mod similar, însă independent de starea conştientă a persoanei, Sintonia de vindecare acţionează asupra resurselor subconştientului de a ne vindeca, de a ne relaxa şi modifică stările neplăcute şi convingerile personale că ne conduc la aceste stări.

Sintonia este prin esenţa ei o armonizare. La aceasta participă energiile simbolurilor reiki, activate în o anumită ordine prin care purificăm sistemul de chakre, activăm sediul sufletului şi trezim modul prin care persoana se poate vindeca. O mare parte din efectele benefice alea sintoniei de vindecare constă în ridicarea rapidă a vibraţiei persoanei astfel încât conştientizările personale, nedumeririle, blocajele de orice fel, le putem privi din altă perspectivă, mai luminoasă, mă clară, cea ce duce la creşterea stimei de sine şi a încrederii în capacităţile proprii de vindecare.

Unele şcoli  de reiki folosesc  alternativa Reiju, metoda de activare a resurselor interioare prin accesarea sursei fără simboluri. Fiecare din ele prezintă avantaje în funcţie de afecţiunea tratată

Sintonia de vindecare se foloseşte la începutul şedinţei de terapie pentru “a pune început bun” în modul la care ne raportăm la sursa reiki.

MihaiB

Consiliere Spirituală

Pentru Programări Sunați la 0723377860