SG Reiki

Inițiere în Energia Grupului

Aplicând tehnicile acestui sistem ajungem să atragem persoanele de care avem nevoie într-un moment sau altul al existenţei noastre, să atragem persoanele care fac parte din grupul nostru evolutiv, cum ar fi sufletul pereche, sau iubiri din alte vieţi, persoanele de la care avem de învăţat în viaţa asta sau care ne vor urma sfaturile

Cereți detalii la telefon 0723377860

necesită Iniţiere minim de Maestru Reiki

Acest sistem ne dă posibilitatea de a recunoaşte mai uşor, în marea de oameni lângă care trăim de mii de ani, pe cei cu care am fost trimişi să evoluăm. De a face ca providenţa să aranjeze lucrurile în aşa manieră ca toţi cei care au vreo problemă de rezolvat cu noi să apară în momentele cele mai propice pentru că acestea să se rezolve în spre binele tuturor cu iubire şi armonie, pe calea cea mai puţin dureroasă pentru toată lumea.

simbolul pentru vindecarea grupurilor

În această categorie intră şi cei pe care suntem destinaţi să-i iubim, însă la fel de bine şi întâlnirile absolut întâmplătoare cu oameni cărora le arătăm generozitatea noastră şi pe care îi ajutăm în mod dezinteresat într-un moment de cumpănă pentru ei, aproape fără să ne dăm seama că astfel facem cumva să ne împlinim destinul.

Micile gesturi de bunătate către ceilalţi, făcute din preaplinul inimii noastre, ne duc în final la îndeplinirea misiunii Divine cu care am aterizat pe meleagurile acestea. Indiferent unde ne va duce viaţă. Și ne trezim cu inima împăcată că am făcut ce aveam în plan încă de dinainte de timp.

Aşa cum în cer există, pe lângă ierarhia pe care o respectăm, cete de îngeri aflate pe acelaşi nivel de evoluţie aşa şi sufletul meu este şi face parte din un grup lângă şi cu care trebuie să evolueze. Grupul cu care am venit pentru prima dată pe pământ din alte locaţii cereşti sau pământene este posibil să fi avut un ghid puternic (Egregor) creat pentru a sprijinii grupul în evoluţia sa. Acest egregor tinde în mod natural să refacă puterea grupului care l-a creat.

Şi astfel ne vom întâlni din nou.

MihaiB.

Cursuri

Pentru Programări Sunați la 0723377860