Sfera de Energie

Atunci când începi să simţi câteva senzaţii în palme şi încă nu le poţi intrepreta recurgi la vizualizarea creativă, sau chiar încerci să ţi imaginezi. Cu cât practici mai mult ori ţi se pare că stai pe loc ori ai revelaţii divine zilnic şi te întrebi cum de ai ajuns atât de diferit de alte persoane. Bunul simţ te va face să te indoiești de meritul tău în tot procesul, şi vei căuta confirmări.

Secretul este că ţi s-au deschis abilităţile extrasenzoriale şi cu timpul te vei obişnui. Însă la început ai nevoie să validezi cumva senzaţiile noi pe care le experimentezi. O soluţie imediată, de a confirma că ceea ce simţi este un surplus de energie, este să o foloseşti în folosul propriu, avem mereu ceva de vindecat, sau să trimiţi la cei dragi sau pentru a rezolva o situaţie anume.

Unele din formele perfecte de energie din univers sunt cele cu aspect sferic. Însăşi geometria sacră este creată din combinaţii de figuri care aduc, la final, a sferă. Ca experiment, la început, poţi să testezi crearea unei sfere energetice şi apoi să le poţi da un sens şi să le foloseşti în scopuri benefice.

Ele pot fi folosite în terapie, la distanţă sau în camera unde se face, în manifestarea dorinţelor şi realizarea unui drum nou în viaţă. sunt atât de versatile cât le permitem noi să fie, cu pregătirea ezoterică personală şi cunoaşterea acumulată. Pe măsură ce evoluăm sferele energetice se dezvoltă cu noi şi ne permit să ne manifestăm creativitatea. Majoritatea acestora NU EXISTĂ în mod natural în natură, iar can dăm peste aşa ceva în munca noastră să fim siguri că este făcut de o persoană în carne şi oase, reală

 Sferele se pot face

– cu reiki, simple, cu intenţia de vindecare, protecţie, evoluţie

– cu algoritmi –  în funcţie de necesităţi, algoritmii se referă la acţiunile sferei energetice

– cu reiki şi algoritmi – combinaţii multiple a celor de mai sus

Energia personală poate fi simţită, iar chi-ul universal sau energia poate fi folosită ca o cale de a transmite alte frecvenţe de energie vindecătoare. Acest exerciţiu ne ajută să devenim mai conştienţi de câmpul de energie din jurul nostru şi de influenţa pe care o avem asupra acestuia.

Începeţi prin a vă ţine mâinile la 25-30 cm una de alta, apropiindu-le încet una de altă până când simţiţi o uşoară rezistenţă între ele. Se va simţi ca o masă de energie s-a format între mâinile dumneavoastră.

Simţiţi această energie în mâinile voastre, pipăind forma energetică pe care aţi adunat-o între palme. Potriviţi-o în forma unei bile.  Este posibil să fie nevoie de un pic de practică pentru a o simţi.

Sfera de energie reiki

Activăm reiki şi desenăm simbolurile, cele de care simţim că avem în continuare nevoie, în palme. Este foarte posibil și fără simboluri, însă pentru sferele specifice care au obiective clare, conform cu dorințele noastre, este recomandat să le activăm. Le ținem faţă în faţă la o distanţă confortabilă şi încet incepem să le apropiem. Pe măsură ce se deplasează vom simţi, la un moment dat, că se opresc.

Acela este locul unde începe să să simtă energia.

Trimite între palme intenţia ta de a vindeca obiectivul ales sau improvizează și consideră că sfera reiki este creată cu obiectivul cu cea mai mare beneficitate pentru tine şi cei apropiați.

După ceva timp, când simţim că  sfera este completă, multumim ghizilor reiki şi o aruncăm în aer .  MihaiB

Cursuri

Pentru Programări Sunați la 0723377860