Senzații Energetice în Palme

Pentru cei care caută să convieţuiască mai armonios cu cei apropiati, cu pacienții şi mediul social, există o serie de senzaţii universal aceptate de terapeuţi, care s-au dovedit, prin practică că au semnificaţia respectivă.

Furnicături: de obicei semnalează locul unei inflamaţii, dar faptul că e vorba de o inflamaţie acută sau cronică se va putea observa numai pe baza senzaţiilor directe. Poate însemna însă şi o lipsă de energie.

Acesta senzaţie se poate simţii în oricare parte a corpului, nu numai în palme. Mai poate semnifică o emoţie profundă când o simţim pe tot corpul. Persoana scanată se bucura de intalinirea cu noi şi câmpurile energetice se întrepătrund.

Senzaţia de răceală: poate fi un blocaj vechi de energie, care influenţează puterea de viaţă a organismului, dar poate semnaliza şi lipsa unui organ. Pentru dizolvarea blocajelor energetice ai nevoie de o muncă perseverentă.

Acesta senzaţie mai apare la persoanele cu probleme de sănătate deja instalate în corpul fizic. Dacă suntem terapeuţi, persoana a apărut în viaţa noastră pentru că are nevoie de ajutor. Poate nu ne este pacient, însă la un moment dat stilul nostru de viaţă ar putea să-l ajute. Cei care simt aşa ceva la persoanele dragi este bine să le îndrepte atenţia delicat către preocupări din domeniul îngrijirii personale.

Senzaţia de fierbinţeală: semnalizează faptul că energia vitală este bine primită. Senzaţia de căldură este cea mai frecventă senzaţie în timpul şedinţelor terapie Reiki. Cu cât mai intensă este această senzaţie, cu atât mai mare nevoie este de Energie.

Senzaţia de lipire fermă a palmei: probabil înseamnă că este nevoie urgent de energie. În urma încărcării cu energie a locului respectiv, această senzaţie dispare.

Senzaţia de respingere: sau este vorba de un blocaj foarte vechi de energie, sau Reiki este refuzat. Trebuie să clarifici cu persoana respectivă dacă este dispusă să conştientizeze problema cu care se confruntă

Senzaţia de curgere (flow): Reiki este bine primit şi circulă fără oprelişti prin tot organismul.

Senzaţia de durere: poate fi un semnal pentru eliberarea unor energii blocate, dar o durere estompată poate semnaliza şi o aglomerare de energie.

Senzaţia de materie vâscoasă: persoanele care simt aşa ceva pot fi fericite. acela este câmpul energetic al celorlalţi. Pe măsură ce avansăm în percepţia câmpurilor energetice, din în ce mai multe senzaţii apar disponibile. Mai putem simţi/ intui chakrele, energiile din jurul unei persoane, legăturile cu alte persoane sau entităţi, şi în general ni se deschide încetişor o nouă viziune asupra vieţii.

Reguli stricte nu există, tot ce a fost spus mai înainte este doar o sugestie. Senzaţiile diferă unele de altele. Cel care canalizează Reiki sau orice altă formă de energie şi cel care percepe energia nu au în mod obligatoriu aceleaşi senzaţii.

MihaiB

Terapie Reiki

Pentru Programări Sunați la 0723377860