Cursul de Runic Reiki

Runic Reiki lucreaza cu energiile specifice runelor pentru a ajuta fiinta umana sa atinga starea optima de sanatate si echilibru. Varianta a sistemului Usui Reiki, acordeaza la diferite frecvente energetice ale runelor imbinand principiile reiki cu energia vechilor credinte.

O nouă formă  de Reiki, bazat  pe Runele nordicilor. Fiecare Runa este folosita ca simbol reiki si activeaza energia de materializarea a efectelor descrise in Divinatia cu Rune.

 

Necesita Initiere minim de Maestru Reiki

Cereti detalii la telefon 0723377860

Acest sistem, Runic Reiki,  poate fi folosit pentru vindecare si materializarea dorintelor, precum şi pentru încărcarea puternica a obiectelpr cu energie, programate sa faca orice doriti. Acest sistem este complet de sine statator şi nu se bazează în nici un fel pe alte sisteme Reiki.

 

 

 

Cele mai importante simboluri Reiki sunt simbolul de putere, simbolul Distanţă, şi simbolul maestru. Simbolul de putere este utilizat pentru a porni energia Reiki si este utilizat de toate celelalte sisteme de Reiki. Simbolul de Distanta, conecteaza peste  timp şi spaţiu, si permite terapeutului de a trata oamenii, indiferent de cât de departe sunt unul de celălalt. Acesta poate fi de asemenea utilizat la un tratament programat să se întâmple la o data precisa sau pe o perioadă de timp. Aceste simboluri formează baza pentru toate celelalte stiluri Reiki si acestea nu ar exista fără ele. Şi, bineînţeles, fără nivelul de Maestru nimeni nu ar fi capabil de a transmite capacitatea de a face Reiki. Toate celelalte simboluri sunt rafinari ale energiei Reiki.

 

 

Runele

Acestea sunt ele însele, simboluri ale puterii. După obtinerea  initierii Reiki Runic, experimentam cu ajutorul Runelor  in acelaşi mod  ca simbolurile Reiki.  In primul rand am putea folosi Runele ca la  Reiki, folosind Runa Algiz în acelaşi mod ca simbolul de putere în Reiki. Isaia poate fi folosit ca simbol pentru a efectua vindecare la distanţă şi Laguz pot fi folosit să se concentreze pe lucrul cu subconştientul.