Runic Reiki

Runic Reiki lucrează cu energiile specifice runelor pentru a ajuta oamenii să atingă starea optimă de sănătate şi echilibru. Varianta a sistemului Uşui Reiki, acordează la diferite frecvente energetice ale runelor îmbinând principiile reiki cu energia vechilor credinţe.

O nouă formă  de Reiki, bazat  pe Runele nordicilor. Fiecare Rună este folosită ca simbol reiki şi activează energia de materializarea a efectelor descrise în Divinaţia cu Rune.

Cereți detalii la telefon 0723377860

Necesită Inițiere minim de Maestru Reiki

Acest sistem, Runic Reiki,  poate fi folosit pentru vindecare şi materializarea dorinţelor, precum şi pentru încărcarea puternică a obiectelpr cu energie, programate să facă orice doriţi. Acest sistem este complet de sine stătător şi nu se bazează în nici un fel pe alte sisteme Reiki.

Cele mai importante simboluri Reiki sunt simbolul de putere, simbolul Distanţă, şi simbolul maestru. Simbolul de putere este utilizat pentru a porni energia Reiki şi este utilizat de toate celelalte sisteme de Reiki. Simbolul de Distanţă, conectează peste  timp şi spaţiu, şi permite terapeutului de a trata oamenii, indiferent de cât de departe sunt unul de celălalt.

Acesta poate fi de asemenea utilizat la un tratament programat să se întâmple la o dată precisă sau pe o perioadă de timp. Aceste simboluri formează bază pentru toate celelalte stiluri Reiki şi acestea nu ar exista fără ele. Şi, bineînţeles, fără nivelul de Maestru nimeni nu ar fi capabil de a transmite capacitatea de a face Reiki. Toate celelalte simboluri sunt rafinări ale energiei Reiki.

Runele

Acestea sunt ele însele, simboluri ale puterii. După obţinerea  iniţierii Reiki Runic, experimentam cu ajutorul Runelor  în acelaşi mod  că simbolurile Reiki.  În primul rând am putea folosi Runele ca la  Reiki, folosind Runa Algiz în acelaşi mod că simbolul de putere în Reiki. Isaia poate fi folosit ca simbol pentru a efectua vindecare la distanţă şi Laguz pot fi folosit să se concentreze pe lucrul cu subconştientul.

Cursuri

Pentru Programări Sunați la 0723377860