Radiestezie

Ansa şi Raportorul, Pendulul sau alte forme de măsurare ale variaţiilor energetice sau a beneficității unor acţiuni se bazează pe răspunsul kineziologic al muşchilor la stimulii exteriori şi la emoţiile datorate  întrebărilor.

La început, plecând de la răspunsuri simple cu Da şi Nu, pe care le putem accesa foarte uşor Ascultându-ne Corpul, vom folosi instrumentele radiestezice ca un adaos la ceea ce simţim, ca un plus de rafinament al abilităţilor de relaţionare cu mediul.

Poate suntem curioşi sau avem nevoie de o analiză mai detaliată, cu răspunsuri în procente, sau ne dorim o formă de verificare a rezultatelor unei terapii energetice. Măsurăm dimensiunile biocâmpurilor, starea de sănătate, nivelul de funcţionare a chakrelor și legăturile energetice cu alte persoane atât înainte de terapie cât şi după.

Măsurăm cauzele posibile de la care au pornit anumite evenimente din viaţa noastră, ce acţiuni au avut efectul resimţit şi care din persoanele apropiate a avut o influenţă mai mare asupra deciziilor de la momentul respectiv. Măsurăm prezenţa în aura noastră a formaţiunilor energetice nedorite, entităţi sau forme gând ale altor persoane pentru a determina modul în care le putem îndepărta sau anihila prin terapie.

Analiza Radiestezică

Măsurătorile se pot pune într-un tabel/fişă la care ne raportăm periodic, de la şedinţă la şedinţă, pentru a monitoriza progresele şi a lua decizia schimbării eventuale a procedurilor terapeutice sau se măsoară orientativ câţiva parametri de interes general pentru a ne da seama care este starea de sănătate sau nivelul de la care plecăm în rezolvarea unor situaţii, ca mai apoi să verificăm periodic, doar punctual, un parametru sau altul.

Putem face o analiză de tip “Mind Map”, o structură arboriscentă, care ne va da o imagine de ansamblu. Fiecare eveniment sau proces din viaţa noastră are mai mult de o singură cauză şi suntem influentați de atât de multe persoane, știri sau informații, încât nu putem să dăm vina pe cineva anume dar nici să ne luăm complet responsabilitatea pentru ce ni se întâmplă.

De un singur lucru putem să fim siguri. Cu cât suntem mai bine informaţi cu atât riscul repetării unor neplăceri scade. Această analiză ne aduce mai aproape conștientizarea dimensiunilor problemelor cu care lucrăm.

Suntem influenţaţi şi de entităţi din lumea invizibilă, şi în bine sau mai puţin, însă majoritatea acţiunilor nostre sunt determinate de programe învăţate de-a lungul timpului şi repetate până când au intrat în subconştient. Orice descoperire a unui astfel de program, de care nu suntem conştienţi, ne face să devenim mai lucizi şi ne creşte vibraţia.

Este un proces de eliberare care ne duce mai aproape de modul cum ne îndeplinim destinul, de misiunea personală. O conştiinţă crescută, un salt în vibraţie ne crează posibilitatea să evoluăm şi să avem un impact mult mai mare în societate.

Asta nu înseamnă automat că dacă firea noastră este mai retrasă vom ajunge peste noapte să vorbim în faţa a mii de oameni, însă încet, cu răbdare, ne vom lărgi cercul de cunoștiințe, în marea lor majoritate cu aceleaşi obiceiuri meditative ca şi noi.

Beneficitatea Acțiunilor

Se pot măsura zeci de parametri radiestezici, însă cel mai important este Beneficitatea Universală a acţiunilor noastre în interacţiunea cu alte persoane. Pe principiul “primum non nocere” orice gând am avea şi orice ne dorim Universul ne ajută dacă este “spre binele cel mai înalt” al omenirii.

Și atunci când avem ceva de făcut este bine să măsurăm dacă avem acceptul Divinităţii, dacă este benefic pentru noi şi pentru ceilalţi şi cât de mult se poate optimiza.

Beneficitatea Acțiunilor este dată de modul cum ne raportăm la cei cu care colaborăm şi de care ne ataşăm sufleteşte. Emoţia revederii unui prieten drag ne creşte Lumina interioară. Și putem măsura cu cât aşa încât altă dată să ne bucurăm şi să ne creştem vibraţia şi în absenţa unui stimul exterior. Doar gandindu-ne la o amintire plăcută.

Ca un exemplu, în terapiile energetice, în special în reiki, se presupune că energia va curge singură acolo unde este nevoie de ea sau unde ne ducem cu gândul, însă dacă avem o afecţiune specifică ne putem dori un parcurs al terapiei cunoscut şi cu rezultate. O etapizare a acţiunilor energetice pentru cea mai bună formă de rezolvare a situaţiei. Și măsurăm, pe rând, când  şi ce este optim să “lucrăm” energetic asupra persoanei.

Mai mult, la un moment dat, terapeutul poate să dezvolte o tehnică de măsurare în care să aibă nevoie de doi – trei parametrii radiestezici pentru a se conecta cu persoana din fața sa, ca imediat să intre într-o stare modificată de conştiinţă unde primeşte informaţii utile despre subiectul analizat, atât despre cauzele problemei cât şi de soluţiile de rezolvare posibile.

Orice “Lucrare în Lumină” are nevoie de timp să se manifeste şi de aceea este bine să ţinem cont de faptul că măsurătorile surprind momentul prezent şi că este necesară repetarea acestora după şedinţa de terapie pentru a constata rezultatele și a măsura progresele.

MihaiB

Consiliere Spirituală

Pentru Programări Sunați la 0723377860