Trezește Puterea Interioară

Trezirea spirituală, regăsirea puterii interioare şi majoritatea conceptelor care îşi propun o evoluţie de orice fel al personalităţii noastre implică schimbări profunde la nivel de subconştient. Aceste schimbări se pot face urmând consecvent o  cale spirituală tradiţională în care paşii de urmat sunt deja verificaţi în practică de mulţimea aspiranţilor la respectiva cale spirituală, să descoperi punctual necesităţile de moment ale sufletului tău în contextul actual în care trăieşti sau să invoci permanent “trezirea forţei şi puterii personale în toate domeniile vieţii tale”.

Pentru că o meriţi. ACUM

Pentru cei care nu pot reuşi să realizeze ceea ce-şi propun fiindcă li s-a tot spus asta, cei care simt că nu au încredere în sine şi vor să se afirme, cei care vor să-şi vindece rănile trecutului, cei care suferă de gelozie. 

Pentru cei care vor să şteargă din memorie amintirile dureroase, cei care nu au reuşit încă să rupă legăturile cu trecutul şi să meargă mai departe,  cei care cred că fie nu pot, fie nu merită să mai primească iubire de la un partener. 

Pentru cei care au impresia că nu-şi mai găsesc sensul în viaţă, cei care vor să scape de o frică sau o fobie. Pentru cei care vor să-şi creeze un viitor strălucit .

Pentru toate astea există REIKI.

Este un termen generic care te face să devii conştient de subtilităţile interioare ale mentalului colectiv şi de influenţele mediului în care trăieşti şi care te-au dus la situaţia curentă. Este vorba de energie, de emoţie şi eliberare de orice te încurca în prezent sau deja s-a întâmplat.

Peste ani te uiţi cu uimire la deciziile pe care le-ai luat ACUM şi nu îţi vine să crezi ce ciudat ai reacţionat la orice părere a avut unul sau altul din persoanele pe care le-ai întâlnit şi ai avut stări de respingere, de furie sau de frustrare la ideile care se contraziceau cu ce simţeai sau cu ce ai învăţat.

Cele mai multe din ideile şi comportamentele actuale sunt învăţate. Să te schimbi instantaneu este un vis frumos şi toate principiile sănătoase sunt inutile dacă tu nu crezi în ele sau ţi se par intodeauna aplicabile celoralti. Numai ţie NU. Dacă te enervezi de fiecare dată când nu înţelegi ceva dai din propria ta energie celui care a produs acea nedumerire şi confuzie în mintea ta.

De fapt ne naştem cu tot ce ne trebuie pentru a deosebi binele de rău.

“În afara emoţiei e pacea. În afara ignoranţei e cunoaşterea.

În afara agitaţiei este liniştea.

Tot ce nu te omoară îţi dă forţă.” (principii universale).

Principiile Reiki sună cam aşa: “Doar astăzi,  Nu te enerva, Nu te îngrijora,  Fii recunoscător, Fă-ţi onest munca,fii bun cu ceilalţi.”

În arte marţiale : “Caută perfecţiunea. Fii credincios şi loial. Dedică-te sincer. Respectă pe ceilalţi. Nu folosi violenţa.”

Folosind energia, că e reiki sau alt tip de energie, devii mai conştient de puterea personală de a-ţi schimba viaţa aşa cum îţi doreşti. Este un fel de aborda lucrurile mai special, în sensul că în loc să te păcăleşti cu “citate motivaţionale” sau afirmaţii despre cât de bun eşti şi cum “o să” faci minuni în viaţă, trimiţi energie pentru fiecare detaliu.

Dacă stai să te gândeşti, chiar şi asta este o muncă imensă cu tine însuţi, pentru că ai atât de multe de schimbat şi “trebuie” să trimiţi energie pentru toate. De fapt “ nu trebuie” în sensul consacrat de a “trebui”, doar să le iei pe rând şi să ai un plan.

Trimiţând energie pentru fricile tale repari câmpurile emoţionale şi astfel se vor reduce până la dispariţie. Întărirea câmpurilor energetice prin aportul de energie suplimentară, practicând reiki, te face să “creşti” constant şi te vei schimba fără să-ţi dai seama. Înveţi lucruri noi şi modifici pe nesimţite situaţia curentă. Este foarte bine să spui că nu poţi, universul nu se supără :)))). Însă şi mai bine este să îţi propui să reuşeşti. Abia atunci vei fi ajutat.

Pentru că ai un plan. Să fii ATLFEL

Aceasta este PUTEREA ta INTERIOARĂ. Modul cum te mobilizezi zilnicpentru a depăşi etapa de “nu pot” la “hehe mi-a ieşit şi asta”. Şi acum ce urmează? Următoarea neplăcere? Sau deja poţi să afirmi că “EŞTI AICI PENTRU CĂ MERIŢI”. Ai deja o victorie. Lucrează pentru tine în mod constant şi le vei “PRIMI” şi pe următoarele. Doar propune-ţi.

Practicile ezoterice de orice fel ar fi includ activarea centrilor energetici sau mărirea/cultivarea energiei proprii sau de la sursele cosmice. Conştientizarea momentului şi a nivelului de dezvoltare pe care ne aflăm duce la vindecarea şi evoluţia prin autocorecţie, prin sistemul încercare şi eroare. Poate sunt persoane care gândesc că a încerca insemana să renunţi şi că de fapt ori o faci ori nu, până înveţi, Şi atunci încerci şi te corectezi pe parcurs. Până îţi iese.

Cei 7 centri energetici principali sunt proiectaţi de-a lungul coloanei vertebrale în zona perineului – la coccis, zona sacrală, cea a plexului solar, a inimii, a gâtului, a frunţii  şi a creştetului capului. Obiectivul este de a le armoniza pe toate pe rând sau simultan pentru că fiecare ţine de un aspect a vieţii noastre şi dizarmonia uneia ne dă anumite idei negative sau frici prentru că se manifestă că un blocaj.

Nivelul de evoluţie pe care îl simţim şi îl afişăm permanent prin cuvintele şi atitudinile dominante ne fac atenţi la chakra care se manifestă mai pregnant. Prin “cultivarea energiei” constant şi optimizarea fiecărei chakre modificăm aceste implusuri care ne domină viaţa şi ne conduc către deciziile de a acţiona în o manieră elegantă şi relaxată sau ne continuăm luptă cu noi înşine.

Ştii care este secretul?
Ai putea petrece mii de ani studiind trecutul şi învăţăturile strămoşilor.

Sau Să invoci “AICI ŞI ACUM”

FORŢA INTERIOARĂ.

Tot aşa pot cum pot să scapi de o frică, pot să modifici amintirea din subconştient la orice experienţă neplăcută  aflată în trecutul tău, chiar dacă… poate că nici nu-ţi aminteşti exact când s-a întâmplat pentru prima dată.

Important este să ştiu doar CE  vreau să vindec (o experienţă trecută, o temere actuală sau chiar un comportament actual). De acolo, las subconştientul să mă ghideze, fiindcă el ştie cel mai bine să mă conducă. Ştiu că poate ţi-e greu să crezi că poţi neutraliza din punct de vedere emoţional orice experienţă neplăcută din trecut, dar dacă la mine a funcţionat şi la atâţia alţii înaintea mea, va funcţiona şi la tine cu siguranţă.

Orice rană emoţională ai avea, fie că este vorba despre despărţirea de cineva drag, de lipsa de afecţiune din partea cuiva într-o anumită perioadă din viaţa ta, de teama de abandon, sau orice altceva, poţi să o vindeci. Dar mai mult decât atât, după ce ai vindecat trecutul, poţi în sfârşit să priveşti spre viitor pe care ţi-l poţi desena exact aşa cum ţi-l doreşti…şi asta chiar dacă NU ştii exact cum ţi-l doreşti.

Cum poţi face asta?

Folosindu-te de imensele resurse ale subconştientului tău. Dacă şi tu vrei să-ţi vindeci trecutul şi să arunci o privire spre viitorul pe care subconştientul tău ţi-l relevă atunci când eşti ghidat de persoana potrivită, alege Reiki. Faci o incursiune în trecutul tău emoţional şi cureţi toate experienţele neplăcute (chiar şi unele de care nu eşti poate conştient acum).

Înveţi să-ţi depăşeşti convingerile limitative (orice convingere de genul: nu pot, nu merit, nu ştiu, la mine nu funcţionează ca la alţii, etc.)

Înveţi cum să scapi definitiv de orice frică dacă asta e ceea ce-ţi doreşti (de exemplu frica de insecte, animale, fenomene meteorologice, înălţime, frica de a vorbi în public, de a eşua în ceea ce vrei să faci, etc). Faci o incursiune în viitorul tău ca să-ţi vezi cu ochii minţii paşii care să te îndrepte spre ceea ce-ţi doreşti.

Vrei mai mult?

Fiecare om are în interiorul lui toate resursele necesare pentru a străluci şi pentru a avea viaţa pe care şi-o doreşte. Partea ultimă a procesului evolutiv este aceea de a vă trezi energia. Asta se poate face prin ani lungi de meditaţii, poziţii ale corpului destinate urcării Kundalini pe coloana vertebrală, prin iniţieri în sisteme de vindecare sau să CEREŢI constant să vă recăpătaţi puterile şi să vă TREZIŢI.

MihaiB

Cursuri

Pentru Programări Sunați la 0723377860

One Comment

  1. Pingback: Autotratamentul Reiki – Reiki Masaj

Comments are closed.