Proiectele Reiki

Proiectele reiki, (proiectul de dorinţe) la fel ca un orice proiect pleacă de la o dorinţă, o necesitate, un mod de a te simţi împlinit, de a-ţi îndeplini misiunea şi de a-ţi creşte stima de sine.

Sunt dorinţe scrise pe hârtie, nevoi ale sufletului, scopuri materiale, mentale şi spirituale. Pentru orice este necesar să trimit energie, să se manifeste în viaţa mea şi a celor din jur, aşa cum eu îmi fac munca de zi cu zi, aceste Proiecte Reiki fac parte din tehnicile utile pentru a o îndeplini.

Proiectele reiki sunt utile când nu ştim paşii îndeplinirii unui obiectiv. La fel ca atunci când suntem prima dată la şcoală şi auzim povesti despre cum se dă licenţa… ni se pare complicat, ne fascinează şi ne îngrozeşte Și totuşi suntem siguri că vom ajunge acolo şi va fi bine.

Este bine să ştim că un proiect reiki nu are dată fixă de îndeplinire, este o dorinţă a sufletului şi se manifestă pe măsură ce suntem pregătiţi să integrăm manifestarea energiilor în planul fizic.

Se scrie proiectul reiki pe o coală de hârtie. Proiectul să fie formulat corect, la timpul prezent, în acord cu Legile Divine. Pe verso se desenează cu pixul toate simbolurile cunoscute, apoi se activează cu degetele.

Se împătureşte coala şi se dă Lumină zilnic timp de câte 10-15 minute. Dacă proiectul nu este în acord cu Legile Divine, sau nu face parte din Misiunea Personală, nu se întâmplă nimic.

MihaiB.

Terapie Reiki

Pentru Programări Sunați la 0723377860