Pendulism

Mai înainte să te apuci să ghiceşti viitorul în cărţi sau cafea adu-ţi aminte cum dădea bunica cu verigheta de buza paharului să spună la vecine genul copilului încă nenăscut. Acea verighetă, un obiect simplu legată cu o aţă, se mişca înainte şi înapoi sau roată până lovea paharul de câteva ori.

Cel care folosea această metodă mai mult ca sigur văzuse în copilărie la rândul lui şi făcea asta fără să ştie de ce. În definitiv dacă ceva funcţionează poate se strică dacă pricepi cum. Doar că mai sunt şi alţii curioşi care au descoperit principiul pendulului. Merge oarecum asemănător cu metoda ansei şi raportorului. Nu se ştie exact care din ele a fost mai întâi.

Prima dată erau cei care măsurau cu nuieluşa de alun. Pe urmă fiecare a mers pe alte variante. Principiul este acelaşi. Peste tot în lume obiectele atinse de oameni preiau o parte din vibraţia celui care le foloseşte.

Când suntem conectaţi relativ stabil cu pământul şi sămânţa Divină, când funcţionăm în frecvenţa alfa, orice obiect aflat în suspensie în mâna noastră este influenţat simultan de magnetismul pământului şi de emoţiile noastre. Mai ales că în frecvenţa alfa ne putem transmite involuntar emoţiile în muşchii degetelor.

Una din metodele de a folosi un pendul este să atârnăm de o aţă subţire un obiect micuţ cu o formă regulată, pe cât posibil. Poate să fie o verighetă, un cercel mai alungit cu pietre semipreţioase, rămas cine ştie de când într-un sertar, un cristal de stâncă sau un pendul de metal cu vârf ascuţit. În marea majoritate a cazurilor apucăm firul de care este suspendat pendulului şi spunem „da, da, da”.

Ar trebui să înceapă imediat să se mişte înainte şi înapoi pentru că aşa dăm şi din cap. Avem deja această informaţie în subconştient. Suntem un pendul mai mare. Și acum ne transpunem imaginile despre lume în mișcarea unui obiect.

Dacă pendulul nu se mişcă, merge în diagonală sau în lateral, pentru răspunsul da, ne putem seta mental să se mişte înainte şi înapoi. Pentru un raspunse de „nu” vom avea stânga dreapta iar pentru „poate” se va roti. Uneori se roteşte în sens invers acelor de ceasornic pentru nu şi direct pentru da.

Însă dacă ne propunem să se rotească când vom lucra cu energie este bine să rămânem la prima variantă. Cu pendulul se lucrează, în prima etapă, cu da şi nu, în sensul că punem întrebări despre ce ne frământă, inspirăm adânc să ajungem frecvenţa de lucru alfa. Apoi aşteptăm răspunsul.

Punem mai întâi întrebări cu răspuns cunoscut şi cu răbdare trecem la ceva mai complex. Nu ne satisfac întotdeauna răspunsurile simple cu da sau nu. De aceea vom diversifica întrebările. Ca exemplu un răspuns negativ, din instinct ,este urmat imediat de întrebarea „de ce nu?”.

Ei bine, nu aşa se face. Avem un „nu”. Ori întrebarea este foarte simplă şi acesta este răspunsul final, ori poate fi desfăcută în bucăţi mai mici şi fiecare porţiune din ea să capete un răspuns. Astfel ne dăm seamn care parte este negativă sau mai puţin benefică. Ne rămân oricum celelalte.

Mai târziu, când căpătăm experienţă în măsurători şi ne dorim mai mult se pot crea planșe asemănătoare raportorului radiestezic.

Putem folosi pendulul pentru a avea o imagine de impact, vizibilă, a structurii chakrelor. În momentul când pendulul se mişcă cu amplitudinea şi viteza vârtejurilor energetice conştientizăm mai profund stare de moment a pacientului şi automat, suntem deja antrenaţi pentru asta, gândul nostru se va duce către corectarea unor erori.

Cum ar fi o chakră mai micuţă fată de celelalte sau care nu se mişcă rotund va primi, dacă ne propunem asta, energie pentru a a ajunge la nivelul corespunzător. Constatăm în direct cum se modifică. Trimitem energie mental acelei structuri şi verificăm cu pendulul eficienţa transmisiei.

Pe acelaşi principiu se mai poate folosi pendulul când facem terapie la distanţă, sau trimitem energie pentru purificarea unei camere. Pendulul se va roti în mâna noastră cât timp curge energia. Și apoi se va opri lent.

MihaiB.

Consiliere Spirituală

Pentru Programări Sunați la 0723377860