Pași pe nisip

Interiorizarea emoțiilor și a sentimentelor create prin contactul cu semenii noștri ne afectează biocâmpurile în moduri de care nu suntem conștienți pe loc, și poate nici o dată. Însă de fiecare dată când ne regăsim  într-o situație similară, vom reacționa la fel. Undeva acolo, este înscris modul cum ne raportăm la ceilalți și de ce avem atitudinea respectivă.

Suntem creați din cuante de lumină și din particule fine de energie. Ele stau într-un permanent echilibru pentru a ne menține sănătoși, însă de fiecare dată când acestea se rearanjează în sisteme complexe cu multiple legături între ele echilibrul se modifică. Și tinde să rămână așa până la următoarea reconfigurare. Până și câmpurile energetice, aura, au o inerție la schimbare. Ca și noi. Rezistăm la presiunile exterioare, respectiv la sfaturi sau idei noi, care nu se „cadrează” cu ce știm deja sau cu tipicurile.

Cum creem energie?

Energia din jurul nostru este creată de noi, prin simpla funcţionare a corpului fizic, este creată de planete, de copaci şi de tot ce mai există. În special în aglomerările urbane, fiecare gând al cuiva interacţionează cu gândurile tuturor, fiecare mişcare a unor grupuri le implică şi pe celelalte. Și totuşi nu atât de dramatic încât să nu ne continuăm discret propria noastră călătorie. Nu vorbim de ascensiune spirituală sau ceva, însă este suficient să ne amintim că avem puterea de a ne răzgândi și imediat multe din influenţele exterioare își reduc importanța în procesul devenirii noastre la ființa care merităm să fim. Avem nevoie doar de puţină relaxare şi retragere din lume.

Apoi cu forţe proaspete ne putem arunca din nou în mulţime. Energiile necreate încă și care ne aşteaptă pe noi, misiunile personale, se pot activa când ne detaşăm de distrageri, de aşa zisele urgențe și căutăm să ne îndeplinim căutările personale ocolind temporar drumurile consacrate și bătătorite ale evoluţiei celorlalţi.

Sentimentul că eşti acolo unde e nevoie de tine devine mai puternic când începi să simţi cum se mişcă energia, cum mulţimea devine un organism viu care te poartă cu ea cât timp ai nevoie şi de care te poţi desprinde oricând fără efort, revenind de fiecare dată când ai o porțiune de drum comun sau ai nevoie de cineva. În rest, poţi să socializezi, poţi să continui să evoluezi şi să inspiri pe cei apropiaţi. Cu cât energia din jurul tău devine mai densă şi mai rafinată cu atât cei ce ajung la inima ta vor fi mai mulţi şi îi vei putea răsplăti cu recunoştinţă.

Coaching Spiritual

Pentru Programări Sunați la 0723377860