Melchisedek

Melchisedec este reprezentarea divină care a instruit spiritual toți marii inițiați:Hermes Trismegistos, Orfeu, Pitagora, Moise, Platon, Zoroastru, Buddha, Isus. 

Este o formă aparte de terapie ce necesită credința că energia tuturor îngerilor se transpune într-o singură rază de Lumină și că ne poate vindeca.El apare ca figură centrală în ritualurile transmise din generație în generație de preoți și învățați. Fiecare pe linia lui de credință si aspirație.

Cereți detalii la telefon 0723377860

Necesită minim….

Experiență/Inițiere de Maestru Reiki

Acest sistem de vindecare a fost menit sa unească „Lucratorii in Lumină” prin raportarea la o singură divinitate (Universală) și o singură linie de preoți/ sarcedoți de la Aavram încoace. La un moment dat s-a constatat că este eficient în terapiile energetice și pentru creșterea personală și a devenit un sistem actualizat la noile energii de vindecare.Se predă la fel ca sistemele reiki si are 4 nivele…

Inițierea – meditatia cu Melchisedek,

Botezul Luminii, Intrarea in Ordin, Hirotonisire.

Acestea sunt specifice sistemelor de vindecare bazate pe meditație, integrarea energiilor universale în corpul fizic și creșterea vibrațiilor cu ajutorul ritualului. Sunt incluse elemente din majoritatea sistemelor de vindecare cunoscute, create într-o formă accesibilă si practică.

 Cu 1973 de ani inainte de nasterea lui Iisus, Melchisedek a primit misiunea de a se ocupa de rasele umane de pe Pamant. Intruparea sa nu a fost ceva spectaculos, materializarea sa nu s-a facut in prezenta nici unei fiinte umane. A fost vazut pentru intaia oara de Amdon, un pastor chaldean , descendent al sumerienilor, atunci cand Machiaventa Melchisedek a intrat in cortul acestuia. El si-a declarat in fata acestui pastor identitatea. ‘’Eu sunt Melchisedek, preot al lui El Elyon, Cel Mai de Sus, unul si singurul Dumnezeu.

Dupa zece ani de la venirea sa pe Pamant Melchisedek a infiintat scoli in Salem. S-a inspirat dupa modelul primilor preoti setiti care au trait in a doua gradina a raiului. Se presupune ca l-a initiat pe Avraam, primul preot din linia pe care a fost hirotonisit Isus.

Melchisedek a predicat despre conceptul unui singur Dumnezeu, o divinitate universala, dar a permis oamenilor sa asocieze invatatura cu Dumnezeul galaxiei din care faceau parte, pe care l-a numit El Elyon, Cel Mai de Sus

Simbolul celor trei cercuri concentrice pe care Melchisedek l-a purtat ca emblema a misiunii sale, a fost interpretat de o mare parte dintre ucenicii sai ca fiind cele trei imparatii: cea a oamenilor, cea a ingerilor si apoi cea a lui Dumnezeu.

Are două direcții principale. Zona de evoluție spirituală în care puterea de transmitere a energiei prin ritual crește capacitatea practicantului de a accesa abilități sporite, iar cea de vindecare în care se invocă puterea lui Melchisedec in palme și se lucrează cu ea.

MihaiB.

Cursuri

Pentru Programări Sunați la 0723377860