Ordinul lui Melchisedek

„Eu sunt Melchisedek, preot al lui El Elyon, Cel Mai de Sus”

Melchisedec este reprezentarea divină care a instruit spiritual toți marii inițiați: Hermes Trismegistos, Orfeu, Pitagora, Moise, Platon, Zoroastru, Buddha, Isus. 

Dupa zece ani de la venirea sa pe Pământ Melchisedek a înființat scoli în Salem.

Se presupune ca l-a inițiat pe Avraam, primul preot din linia pe care a fost hirotonisit Isus. Melchisedek a predicat despre conceptul unei singure divinități universale, pe care l-a numit El Elyon, Cel Mai de Sus.

El apare ca figură centrală în ritualurile transmise din generație în generație de preoți și învățați.

Cereți detalii la telefon 0723377860

Acest sistem de vindecare a fost menit sa unească „Lucratorii in Lumină” prin raportarea la o singură divinitate (Universală) și o singură linie de preoți/ sarcedoți de la Aavram încoace.

La un moment dat s-a constatat că este eficient în terapiile energetice și pentru creșterea personală.

A devenit un sistem actualizat la noile energii de vindecare. Este o formă aparte de terapie care aduce ca noutate faptul că energia tuturor îngerilor se transpune într-o singură rază de Lumină și ne poate vindeca.

Se predă la fel ca sistemele reiki si are 4 nivele…

Inițierea – meditatia cu Melchisedek, Botezul Luminii, Intrarea in Ordin, Hirotonisire.

Are două direcții principale.

Zona de evoluție spirituală în care puterea de transmitere a energiei prin ritual crește capacitatea practicantului de a accesa abilități sporite, iar cea de vindecare în care se invocă puterea lui Melchisedec in palme și se lucrează cu ea.

Acestea sunt specifice sistemelor de vindecare bazate pe meditație, integrarea energiilor universale în corpul fizic și creșterea vibrațiilor cu ajutorul ritualului. Sunt incluse elemente din majoritatea sistemelor de vindecare cunoscute, create într-o formă accesibilă si practică.

Simbolul celor trei cercuri concentrice, pe care Melchisedek l-a purtat ca emblemă a misiunii sale, a fost interpretat de o mare parte dintre ucenicii săi ca fiind cele trei împărății: cea a oamenilor, cea a îngerilor și cea a divinității.

MihaiB.

Cursuri Reiki

Pentru Programări Sunați la 0723377860