Masaj de Relaxare

Detalii progrămări 0723377860. 

Unul dintre beneficiile imediate ale masajului este sentimentul de relaxare. Aceasta se întâmplă datorită faptului că masajul stimulează producerea de endorfine, substanţă chimică din creier care produce sentimentul de fericire.

Masajul terapeutic acţionează direct asupra organismului, iar efectele sale sunt multiple.
Câteva dintre cele mai importante efecte ale masajului terapeutic sunt: stimularea secreţiei de lichid sinovial intraarticular, stimularea circulaţiei sanguine, îmbunătăţirea considerabilă a nutriţiei şi oxigenarea structurilor anatomice masate; intervenind direct asupra durerii, are un considerabil efect antialgic. De asemenea îmbunătăţeşte şi amplitudinea mişcărilor articulare, elasticitatea structurilor moi periarticulare, precum şi metabolismul local.

 

Combinatie unică de masaj 

cu efecte relaxante. 

Masajul de relaxare ajută la relaxarea şi tonifierea musculară, înlătură starea de oboseală prin relaxarea sistemului nervos şi a celui hormonal. – masajul are efecte asupra tensiunii arteriale, relaxarea fiziologicã scãzând presiunea sanguinã si frecventa cardiacã ,ceea ce dovedeste utilitatea masajului la bolnavii cu hipertensiune arterialã si tulburãri neuro-vegetative (palpitatii). Masajul de relaxare poate ajută la o eliminare mai rapidă a toxinelor din organism şi o regenerare mai bună a ţesuturilor.

Este un instinct natural să pui mâna pe cel rănit, trist sau bolnav. Oamenii au practicat “punerea mâinilor” pentru vindecare de la începutul timpurilor.

Mâinile şi atingerea cu iubire şi dăruire vindecă corpul fizic, echilibrează emoţional şi creează legături puternice, benefice între cei implicaţi.

Masajul efectuat în condiţii optime este util în majoritatea afecţiunilor corpului fizic, însă cele mai de durată şi spectaculoase sunt cele emoţionale, pentru că ne calmează şi ne face să privim lumea cu alţi ochi. La un moment dat, după câteva masaje, ne dăm seama că unele griji şi frustrări din viaţa noastră se atenuează, cel puţin ca percepţie, şi începem să găsim soluţii, să dormim mai confortabil şi să ne odihnim. Constatăm că avem capul mai “limpede” şi că luăm decizii mai uşor.

MihaiB

 

Masaj, relaxare, chiropractică

Pentru Programari Sunati la 0723377860