Masaj de Relaxare

Progrămări 0723377860. 

Unul dintre beneficiile imediate ale masajului este sentimentul de relaxare. Aceasta se întâmplă datorită faptului că masajul stimulează producerea de endorfine, substanţă chimică din creier care produce sentimentul de fericire.

În timp, masajul a evoluat de la o simplă atingere, fricţionare, sau frământare, la acţiuni complexe asupra corpului fizic, şi apoi a câmpurilor energetice, meridianelor şi motivelor apariţiei afecţiunilor. Tratează emoţiile prin deblocarea tensiunilor şi ameliorează starea de confuzie mentală.

Există mai multe abordări asupra modului cum se efectuează. Sunt şcoli de masaj care insistă pe cauzele fizice ale afecţiunilor, cele care privesc persoana ca un complex energetic, mişcările specifice urmând traseele meridianelor şi fluxurilor energetice, şi cei care privesc masajul ca pe o conectare profundă cu emoţiile şi mentalul persoanelor implicate.

Masajul terapeutic acţionează direct asupra organismului, iar efectele sale sunt multiple,intervenind direct asupra durerii, are un considerabil efect antialgic.  Îmbunătăţeşte şi amplitudinea mişcărilor articulare, elasticitatea structurilor moi periarticulare, precum şi metabolismul local.C

Masajul de relaxare ajută la relaxarea şi tonifierea musculară, înlătură starea de oboseală prin relaxarea sistemului nervos şi a celui hormonal, poate ajuta la o eliminare mai rapidă a toxinelor din organism şi o regenerare mai bună a ţesuturilor.

Mâinile şi atingerea cu iubire şi dăruire vindecă corpul fizic, echilibrează emoţional şi creează legături puternice, benefice între cei implicaţi.

Masajul efectuat în condiţii optime este util în majoritatea afecţiunilor corpului fizic, însă cele mai de durată şi spectaculoase sunt cele emoţionale, pentru că ne calmează şi ne face să privim lumea cu alţi ochi.

MihaiB

Masaj, Terapie, Relaxare, Chiropraxie

Pentru Programări Sunați la 0723377860