Maestru Spiritual

Lumea se împarte în buni şi răi… serios?

Numere Maestru, Maeștrii Reiki și Maeștrii Spirituali

Oare unde ar fi ideea că doar aşa se poate face un articol, o terapie, sau doar aşa trebuie să fie un Maestru. Aşa cum ar fi sugerat de către cine. Și până la urmă cum ar fi mai bine să arate un maestru? O barbă mare şi albă pe o trotinetă portocalie sau albastră? Şi cum să se comporte?

Ca şi cum ar fi un Maestru. Cine știe cum este asta?

Numerologia împarte cifrele şi similarităţile, în obişnuite sau extraordinare. Fiecare cifră care îţi apare în cale este un semn că ai ceva de făcut. Ori în viaţa asta ori în sufletul tău.

Este un îndemn la reflecţie.

Fie că este numărul de la pantofi sau combinaţia literelor şi numerelor de pe plăcuţa de înregistrare de la maşina, fie că te uiţi la fix la ceas… te iubeşte cineva… fie că auzi mereu aceleaşi cifre chiar şi numărul de la autobuz, ideea este că pe undeva ne influenţează. Ori ne formează o convingere despre noi înşine sau cum că am avea o misiune pe undeva. Tot ce putem este să înflorim în locul unde ne-am pomenit pe pământ. Momentan aici găsim toate oportunitățile să creştem.Cu atât mai mult când ne apar în cale numere complexe sau repetitive. Acestea se numesc Numere Maestru. Uneori chiar şi fără a ne afla pe o cale spirituală un număr repetitiv ne arată că avem ceva de făcut. Ori ne aşteaptă o schimbare. Nu neapărat vizibilă din interior. De aceea se numesc maestru. Că evoluăm. Ori că avem ceva misiune spirituală. Ori numai le vedem peste tot. Le putem ignora cu desăvârşire sau cocheta cu ideea că ne vor aduce ceva pozitiv în viaţă. Și, la un moment dat, tot crezând asta, chiar se va manifesta.

Un Maestru Reiki îţi va vorbi despre cum a ajuns el să practice Reiki şi cum este important să faci lucrurile frumoase numai astăzi. Ce dacă mâine vei fi în maximă furie şi frustrare. Ori că nu eşti încă spiritual ori că nu ţi-au ieşit nişte combinaţii. Fii doar astăzi cine îţi doreşti să fii. Fii recunoscător. Mâine este altă zi. Când ai voie să te răzgândeşti. În reiki nu există impuneri sau credinţe. Dacă nu crezi în ceva doar testează. Merge şi îţi place foloseşte.

Altfel zi că a fost.

Este adevărat că o iniţiere nu se pierde niciodată, dar dacă nu o foloseşti nu produce alt efect decât că vei deveni ceva mai compatibil cu alte persoane aflate pe calea evoluţiei. Cel puţin înţelegi spre ce se îndreaptă. Altfel ţi s-ar părea că sunt nişte străini. O cale spirituală în prezent este formată din mii de gesturi micuţe spre a fi mai bun.

Doar Astăzi.

Ei bine, un Maestru spiritual a trecut prin câteva etape. Deja când ai dat cu ochii de el îşi pusese cele mai multe întrebări despre condiţia lui umană. De cele mai multe ori chiar a găsit un răspuns. Este adevărat că încă nu ştie unde îşi va petrece “vecinicia”, dar clar două trei idei le are despre viaţa asta. Şi despre altele. Însă nu e cazul să ne ambalăm.

Că tu îl vezi într-un fel sau altul, ori că e după interes, ori că are ceva slăbiciuni umane, sau este interesat în mod nefiresc cam multişor de “cele lumeşti”, asta nu înseamnă că nu mai are emoţii şi că nu se confruntă şi el cu proprii demoni. Care, din pură întâmplare, ca să zicem aşa, sunt de câteva zeci de ori mai mari decât ai tăi.

Şi îi ţine în frâu binişor dacă nu ţi-ai dat seama până acum.

Ori nici măcar nu credeai că el se poate confrunta cu ceva destinat celor mulţi. Că doar este Maestru. Și că ar face bine să nu mai aibă nici o problemă. Că ce Maestru este dacă nu şi-a “spălat” toată karma. Şi că dacă tot mă învaţă pe mine ar fi ceva să fii trecut deja prin toate astea.

Ai dreptate indiferent cum vezi lucrurile. Un Maestru Spiritual e ca pianistul din barurile unor filme cu cowboy. “Nu trageţi în pianist, face şi el ce poate”. A ajuns la un nivel de înţelegere de la care te poate învăţa Calea lui. Dacă tu ai altă cale este clar că o să observi tot ce face altfel decât tine, sau decât imaginea ta despre un guru care stă pe jos undeva într-o colibă şi vorbeşte de Iubire.

Poate că acest Maestru nu a apărut în viaţa ta să te înveţe ceva. Oricum tot ce ai nevoie să înveţi este de mult în subconştientul tău. şi toate limitările sau convingerile negative pe care le vezi la o asemenea persoană par reflecţii ale tale într-o primă etapă. Până evoluezi şi ţii dai seama că de fapt este o altă perspectivă. şi că acele imperfecţiuni sun de fapt căi de a te dezvolta spiritual. Chit că le vezi la alţii sau la un Maestru. El îţi arată ca să nu faci ca el.

Pentru că tu ai alt drum.

Spre maestrul tău interior. Pe care îl construieşti aşa cum îţi place. Cu ce calităţi simţi că ar face bine să aibă un Maestru. Adică Tu. Căci despre tine este vorba în toată povestea.

MihaiB

MihaiB.

Pentru Programări Sunați la 0723377860