Cursul de Karmic Reiki

Tratamentul karmic sau auric cuprinde o multitudine de forme și perioade de timp; formele de bază ale tratamentului pot fi făcute ușor. Practica și experiența sunt necesare pentru o variantă mai puternică a tratamentului.

necesită Inițiere minim de Maestru Reiki

Cereți detalii la telefon 0723377860 

Desigur, diagnosticarea aurei vă va lua ceva timp pentru a ajunge la nivelul de Master (maestru)  dar cu cât veti utiliza mudra Reiji Ho sau Byosen, cu atât mai repede vor creste abilitățile / capacitățile de diagnosticare a aurei.

echilibrare emotionala

Legăturile karmice sunt acele legături între două sau mai multe persoane care se mențin de-a lungul mai multor vieți datorită lecțiilor comune pe care le au de însușit ființele respective ori din cauza unor conflicte care nu au fost rezolvate în viețile anterioare.

Aceste legături trebuie eliminate – fie prin inițieri in diferite sisteme energetice,  în cazul legăturilor de grup, între mai multe persoane, fie prin iertare și întelegerea cauzei ce se află la baza conflictelor existente. Tăierea legăturilor karmice nu reprezintă sfarsitul unei relații, ci o purificare a relației de acele energii reziduale care pot cauza conflicte și revenirea la o stare de armonie.

Relațiile karmice nu sunt însă totdeauna negative. Ne naștem intr-un anumit neam, avem diferiți profesori, prieteni, familii și copii in acord cu alegerile făcute înainte de întrupare. Venim pentru a învăța și experimenta, pentru a evolua împreună.