Cursul de Karmic Reiki

Tratamentul karmic sau auric cuprinde o multitudine de forme si perioade de timp; formele de baza ale tratamentului pot fi facute usor. Practica si experienta sunt necesare pentru o varianta mai puternica a tratamentului.

Desigur, diagnosticarea aurei vă va lua ceva timp pentru a ajunge la nivelul de Master (maestru)  dar cu cat veti utiliza mudra Reiji Ho sau Byosen, cu atat mai repede vor creste abilitatile / capacitatile de diagnosticare a aurei.

echilibrare emotionala

Legaturile karmice sunt acele legaturi intre doua sau mai multe persoane care se mentin de-a lungul mai multor vieti datorita lectiilor comune pe care le au de insusit fiintele respective ori din cauza unor conflicte care nu au fost rezolvate in vietile anterioare.

Aceste legaturi trebuie eliminate – fie prin initieri in diferite sisteme energetice ( in cazul legaturilor de grup, intre mai multe persoane), fie prin iertare si intelegerea cauzei ce se afla la baza conflictelor existente. Taierea legaturilor karmice nu reprezinta sfarsitul unei relatii, ci o purificare a relatiei de acele energii reziduale care pot cauza conflicte si revenirea la o stare de armonie.

Relatiile karmice nu sunt insa totdeauna negative. Ne nastem intr-un anumit neam, avem diferiti profesori, prieteni, familii si copii in acord cu alegerile facute inainte de intrupare. Venim pentru a invata si experimenta, pentru a evolua impreuna.

necesita Initiere minim de Maestru Reiki

Cereti detalii la telefon 0723377860