Isis Seichim

Isis Seichim  Reiki este o formă avansată de „vindecare” direcționață telepatic  – 2 nivele –

Cereți detalii la telefon 0723377860

Necesită Pregătire anterioară…minim cursul de Maestru Reiki

Din cuprinsul cursului putem aminti….Afirmațiile iertării și relaxării – un set de afirmaţii pozitive dece se pot implementa prin tehnicile specifice. 

Sandviciul de Putere– idee revoluționară în lumea reiki cu efecte imediate în majoritatea afecţiunilor. Merge eficient şi pentru materializare, indeplinriea obiectivelor şi pentru găsirea unui partener compatibil. 

Triunghiul Vindecării – este ceva mai special, în sensul că deşi există informatia în mai multe sisteme de vindecare, totuşi modul cum se aplică se aseamănă cu realizarea listei de dorinţe din reiki clasic, doar că se referă la vindecare în general şi la rezolvarea unor situaţii mai complexe. Banca cosmică de vindecare este o idee reuşită în care ne putem crea singuri, în avans sesiuni de vindecare pentru momentele când ne simţim mai aglomeraţi sau chiar înconjuraţi de persoane care au reticente asupra practicii noastre şi nu avem cum să ne manifestăm.

Acordaje pentru fiecare nivel

ISIS, Ishtar sau Isitis, reprezenta pământul ca mama a întregii creaţii, fiind una dintre cele mai importante şi populare zeiţe din Egipt. Avea atâtea întruchipări încât în Grecia antică a fost denumită “zeiţa cu o mie de nume”. Uneori se numea Maut (Mama Zeiţă), uneori Hecate (magiciana), sau Sat (cea care seamănă seminţele).

MihaiB.

Cursuri

Pentru Programări Sunați la 0723377860