Infinitul paralel din Inima noastră

 

Relaţia ta cu mine şi eu (cu Majuscule), eul meu interior, se compune din mii de fire împletite cu dorinţele altor persoane şi cu emoţiile care plutesc pe lângă noi. Printre cele mai uzuale influenţe pe care le putem primi de la ceilalţi în modul cum ne manifestăm ai putea să crezi că sunt persoanele semnificative din viaţa noastră, cele cinci cele mai apropiate, însă energetic suntem de fapt la ani lumină, metaforic vorbind.

Pentru că fiecare din ele sunt la rândul lor prinse în legături, stringuri, puternice şi se află aproape în alte dimensiuni faţă de noi. suntem apropiaţi pentru că avem ceva de învăţat de la ele, însă ceea ce ne influenţează deciziile şi mersul către destinul nostru este energia creată de mentalul colectiv.

Doar că, mai nou, în astral se simte un amalgam de idei şi de direcţii paralele ca şi cum în lume s-au suprapus straturi peste straturi de energii, nu neapărat pe nivele de vibraţie, ci mai mult pe cum rezonează fiecare cu ele. Şi nu se simte rău, însă pare confuz pentru că nu ştii care este planul tău de evoluţie. Şi atunci te întrebi unde vei acţiona mai eficient.

Când stai şi te conectezi cu un conglomerat de idei şi începi să înţelegi un anumit mod de gândire, energia din spate te împinge să lucrezi ca şi cum deja faci parte din grupul cu ideile respective. Este o iluzie. Imediat cum păşeşti în altă direcţie, îţi schimbi orientarea şi te trezeşti că chiar “lucrezi” cu energia noului grup.

Uşurinţa cu care putem schimba, aproape imediat, un set de experienţe cu altul, sau un mod de a ne manifesta, devine mai clară când descoperim că nu suntem singuri în univers. şi că am evoluat suficient să ne putem conecta instant la egregorul oricărui grup şi să ne conformăm, temporar, cu nevoile lui.

Energia Inimii Tale

Emisia de energie către un scop, situaţie său persoană trece prin tot sistemul de meridiane şi prin toate biocâmpurile. Este adevărat că vine de la sursa la care ne conectăm, uneori involuntar, însă are nevoie, ca să poată fi trimisă unde este necesar, de a trece prin noi. Şi noi suntem deja o mare de energie şi informaţie, şi suntem influenţaţi azi de un grup, mâine de altul.

Şi ideile pe care le vehiculăm, direcţiile pe care mergem,

influenţează şi filtrează şi ce transmitem.

Astfel într-o zi energia noastră este plină de iubire şi de compasiune pentru tot ce ne înconjoară, în altă zi inima noastră are nevoie să trimită emoţii noi, în forme complexe, aproape fără a le putea determina sau cataloga în vre-un fel.

Şi în altă zi o să vrem să emitem energie pură, fără adresă, peste tot. Şi iarăşi e bine să facem asta. nu că am avea nevoie să ne eliberăm de ceva sau să ne modificăm modul cum funcţionăm, ci doar să ne dăruim.

Energia este aceeaşi, doar că noi o percepem diferit.

MihaiB

Consiliere

Pentru Programari Sunati la 0723377860