Flacăra Violet

Sunt două variante de abordare ale acestei căi spirituale. Prima şi cea mai folosită este Iniţierea în Flacără violet argintie a lui Saint Germain și folosirea ei ca atare în meditaţie sau vindecări. O altă variantă este abordarea complexă a sistemului Flacăra Violet Reiki, unde se folosesc, pe lângă ideea în sine de lucru cu această energie, un număr semnificativ de simboluri destinate şi specifice vindecării pe diferite domenii.

Cereți detalii la telefon 0723377860

Sistem de Reiki complex in 4 nivele –

necesită pregătire nivel de Maestru Reiki

VIOLET FLAME REIKI a fost dat pentru a fi împartășit și răspândit. Secretul acestui sistem este de a vindeca cu inima curată, pură. VIOLET FLAME REIKI ne introduce în lumea divină a propriei noastre puteri conectându-ne cu energia iubirii lui Quan Yin si a lui St. Germaine. VIOLET FLAME REIKI purifică egoul și lasă în urmă puritatea.

Fiecare nivel contine tehnici terapeutice avansate. Este util în terapiile alternative, tradiționale.  Se poate face pe rând fiecare grad, câte două sau toate în cadrul aceluiași curs. Depinde cât de experimentat în tainele ezoterice este cel care solicită inițierea.

Pe lângă inițierile în simbolurile specifice acestui sistem se învață cateva metode noi de meditație, Acordaje cu Flacăra Violet și procedura de inițiere prin intermediul Cutiei Reiki.

Cursuri

Pentru Programări Sunați la 0723377860