Energie pentru Viitor

Spiritualitatea, în ansamblul ei, este un cumul de idei, concepţii şi practici ezoterice. Pentru majoritatea practicanţilor unei forme sau alteia de spiritualitate, scopul final al acestei practici este iluminarea, mântuirea, accesarea Divinului.

La început multiplele „căi” spirituale pot crea confuzie. Pe măsură ce avansăm creăm ritualuri, ne lămurim cum e cu una sau alta din cele ce auzim, ne formăm o opinie personală. La un moment dat dispunem de un set de reguli de viaţă, poate „universale”, poate personale sau chiar urmăm un lider spiritual.

Nivelul de evoluţie spirituală, necesităţile personale, obstacolele şi aspiraţiile ne fac să comunicăm cu persoane care se găsesc în etape diferite de dezvoltare spirituală şi prin interacţiune ne schimbăm pe noi şi pe ceilalţi.

Fiecare contact schimbă ceva în interiorul nostru. Un MAESTRU REIKI învaţă de la elevi de fiecare dată abordarea şi viziunea personală a acestora. Maestrul dăruiește la schimb informaţii despre experienţa sa.

Se spune „să uităm tot ce am învăţat”.

Suntem deja schimbaţi de contactul cu ceilalţi. Influenţele exterioare pozitive ne fac să evoluăm. „Muntele” evoluţiei spirituale se urcă cu efort sau cu detaşare, pe căi mai uşoare sau mai abrupte, dar în final vom ajunge acolo unde e nevoie de noi.

Pe parcurs ne putem „abandona” în braţele Divinului, ne putem lupta cu propriile convingeri, putem avea o „misiune” fabuloasă, divină, excepţională sau mai multe mici treburi zilnice pe care ni le asumăm.

Pentru fiecare din toate acestea e nevoie de înţelegere, de claritate şi studiu. Le putem îndeplini pe măsură ce apar. Ne vom descurca cu siguranţă. Sau le PLANIFICĂM.

VIITORUL CARE ŢI SE ARATA POATE FI MODIFICAT.

Reiki funcţionează şi la distanţă, în timp şi spaţiu. Poate îmi pun întrebarea unde mă văd peste 5 ani. Chiar aşa, pe la interviuri unii insistă cu aşa ceva. Prima reacţie e să dai din umeri, este? Mă întreba cineva dacă se poate ILUMINA până pe 4 septembrie. În august.

Un maestru din tibet spunea odată: „înainte de iluminare cara apă, sparge lemne, după iluminare cară apă, sparge lemne.” Adică şi după inițiere vei face aceleaşi lucruri. Unii spun că peste 5 ani se vor vedea în oglindă, ca de obicei.

Reiki pentru evenimentele viitoare

Pregătirea unui curs de reiki implica, pe lângă aspectele administrative, conectarea la Sursa Reiki a tuturor participanţilor. Un Maestru Reiki cu experienţă ştie că accesarea sursei este cu atât mai uşoară cu cât se face mai des. Pentru un curs de reiki, un eveniment, o situaţie viitoare, este excelent să trimit energie câteva zile la rând, în primul rând pentru a purifica şi umple de lumină desfăşurarea etapelor evenimentului.

Este chiar indicat să trimit lumină în viitor pentru a multiplica resursele energetice la momentul trimiterii. Apoi… aş putea trimite energie sursei în semn de recunoştinţă. Se poate folosi metoda distanţei putând trimite Lumina unei situaţii viitoare, un examen, o conferinţă, un workshop, o întâlnire, pentru concediu, pentru când vom avea o vârstă înaintată

MihaiB

Terapie Reiki

Pentru Programări Sunați la 0723377860