Energie pentru Viitor

Spiritualitatea in ansamblul ei este un cumul de idei, conceptii si practici ezoterice. Pentru majoritatea practicantilor unei forme sau alteia de spiritualitate, scopul final al acestei practici este iluminarea, mantuirea, accesarea Divinului.

La inceput multiplele “cai” spirituale pot crea confuzie. Pe masura ce avansam creem ritualuri, ne lamurim cum e cu una sau alta din cele ce auzim, ne forma o opinie personala si la un moment dat dispunem de un set de reguli de viata, poate “universale”, poate personale sau chiar urmam un lider spiritual.

Nivelul de evolutie spirituala, necesitatile personale , obstacolele si aspiratiile ne fac sa comunicam cu persoane care se gasesc in etape diferite de dezvoltare spirituala si prin interactiune ne schimbam pe noi si pe ceilalti.

Fiecare contact schimba ceva in interiorul nostru. Un MAESTRU REIKI invata de la elevi de fiecare data abordarea si viziunea personala a acestora. Maestrul da la schimb informatii despre experienta sa.

Se spune “sa uitam tot ce am invatat”

Suntem deja schimbati de contactul cu ceilalti. Influentele exterioare pozitive ne fac sa evoluam. “Muntele” evolutiei spirtuale se  urca cu efort sau cu detasare, pe cai mai usoare sau mai abrupte, dar in final vom ajunge acolo unde e nevoie de noi.

Pe parcurs ne putem “abandona” in bratele Divinului, ne putem lupta cu propriile convingeri, putem avea o “misiune” fabuloasa, divina, exceptionala sau mai multe mici taskuri zilnice pe care ni le asumam.

Pentru fiecare din toate acestea e nevoie de intelegere, de claritate si studiu. Le putem indeplini pe masura ce apar. Ne vom descurca cu siguranta. Sau le PLANIFICAM.

 

VIITORUL CARE TI SE ARATA POATE FI MODIFICAT

Reiki functioneaza si la distanta, in timp si spatiu.

Poate imi pun intrebarea unde ma vad peste 5 ani. Chiar asa, pe la interviuri unii insista cu asa ceva. Prima reactie e sa dai din umeri, este? Ma intreba cineva daca se poate ILUMINA pana pe 4 septembrie. Un maestru din tibet spunea odata: “inainte de iluminare cara apa, sparge lemne, dupa iluminare cara apa , sparge lemne.” Adica si dupa vei face aceleasi lucruri. Unii spun ca peste 5 ani se vor vedea in oglinda, ca de obicei.

Reiki pentru evenimentele viitoare

Pregatirea unui curs de reiki implica, pe langa aspectele administrative, si conectarea la Sursa Reiki a tuturor participantilor. Un Maestru Reiki cu experienta stie ca accesarea sursei este cu atat mai usoara cu cat se face mai des.

Pentru un curs de reiki, un eveniment, o situatie viitoare, este excelent sa trimit energie cateva zile la rand, in primul rand pentru a purifica si umple de lumina desfasurarea etapelor evenimentului. Este chiar indicat sa trimit lumina in viitor pentru a multiplica resursele energetice la momnetul trimiterii. Apoi…. as putea trimite energie sursei in semn de recunostiinta.

Se poate folosi metoda distantei putand trimite Lumina unei situatii viitoare, un examen, o conferintă, un workshop, o întalnire, pentru concediu, pentru când vom avea o varsta inaintata.

       Pentru viitor se pot folosi şi proiectele.

       Proiectele Reiki

Proiectele reiki, (proiectul de dorinte) la fel ca un orice proiect pleca de la o dorinta, o necesitate, un mod de a te simti implinit, de a-ti indeplini misiunea si de a-ti creste stima de sine. Sunt dorinte scrise pe hartie, nevoi ale sufletului, scopuri materiale, mentale si spirituale. Pentru orice este necesar sa trimit energie, sa se manifeste in viata mea si a celor din jur, asa cum eu imi fac munca de zi cu zi, aceste Proiecte Reki fac parte din uneltele pentru a o indeplini.

Proiectele reiki sunt utile cand nu stim pasii indeplinirii unui obiectiv. La fel ca atunci cand suntem prima data la scoala si auzim povesti despre cum se da licenta…… ni se pare complicat, ne fascineaza si ne ingrozeste, si totusi suntem siguri ca vom ajunge acolo si va fi bine.

Este bine sa stiu ca un proiect reiki nu are data fixa de indeplinire, este o dorinta a sufletului si se manifesta pe masura ce suntem pregatiti sa integram manifestarea energiilor in planul fizic.

       Se scrie proiectul reiki pe o coală de hârtie. Proiectul să fie formulat corect, la timpul prezent, în acord cu Legile Divine. Pe verso se desenează cu pixul toate simbolurile cunoscute, apoi se activează cu degetele. Se împătureşte coala şi se dă Lumină zilnic timp de câte 10-15 minute. Dacă proiectul nu este în acord cu Legile Divine, sau nu face parte din Misiunea Personala, nu se întâmplă nimic.

 

MihaiB

Terapie Reiki

Pentru Programari Sunati la 0723377860