Energia Relației

Mediul energetic este format din relaţia pe care le avem cu cei din jur. Pe măsură ce relaţia evoluează, legăturile energetice se diversifică pe mai multe paliere.

Cele mai multe sunt pe câmpul mental datorită caracterului “productiv” pe care îl avem cu cei mai mulţi din cei cu care interacţionam. Acestea ne influenţează doar în măsura în care dăm curs acţiunii, în defavoarea dorinţelor partenerului.

Relaţiile de “suflet”, cum ar fi prietenii, rudele, formatorii de opinii crează legături pe câmpul emoţional. Aceste legături, gestionate “emoţional”, au în general caracter de urgenţă şi produc valuri energetice în viaţa particulară şi de cuplu. Arată ca un fel de creşteri de potenţial energetic bruşte care pot degenera în traume, frustrări sau modificări structurale ale câmpurilor energetice.

Dinamica energetică a cuplurilor

Legăturile energetice create prin coabitare, chiar şi pentru cupluri sezoniere/pasagere, apar pe câmpul fizic, emoţional, mental, mai rar pe cele cauzale şi astrale (atunci când este vorba de întâlniri karmice sau de altă natură – cum ar fi IUBIREA :) )

În primele etape de crearea a unui cuplu legăturile energetice nou create dezvoltă obiceiuri şi principii de funcţionare a relaţiei. Influenţele energetice din mediu sunt integrate în energetica colectivă, direcţiile de dezvoltare spirituală ale grupului unde a a vut loc întâlnirea celor doi. Obiceiurile energetice de transfer în cuplu implică reducerea progresivă a legăturilor cu fostele relaţii pin acoperirea cu energiile actualei relaţii. Acele legături din trecut dispar numai prin tăierea, la nivel energetic,a stringurilor formate anterior.

Mai târziu, prin armonizarea câmpurilor, energiilor şi întrepătrunderea progresivă a legăturilor energetice cu anturajul apare o creştere a protecţiei energetice a fiecăruia în parte, prin susţinerea reciprocă.

Această protecţie se poate deprecia când persoanele din jur crează “furtuni energetice”, modificări ale dorinţelor colective, evenimente emoţionale puternice sau gânduri şi aprecieri (ne dăm cu presupusu) negative la adresa cuplului, sau asupra unuia din parteneri.

Locul unde îţi desfăşori activitatea, este susţinut energetic prin energia tuturor celor care sunt conectaţi la acea activitate. Energia creată prin activitatea respectivă la nivel astral crează o entitate numită generic “EGREGOR”. Majoritatea acestora au tentinta să reţină, prin legături energetice puternice, persoanele care au acea activitate. În unele cazuri, destul de rar, se poate ca activităţile celor doi care formează cuplul să devină incompatibile.

Prietenii  

Prietenii sunt cei cu care te întâlneşti/te vezi în timpul liber. Ai oricum o atitudine relaxată faţă de ei. Îi priveşti din perspectiva unei afinităţi. Ei pot să te influenţeze mai profund. Părerea lor contează mai mult.  Şi totuşi, nu ce cred ei, sau ce spun, modifică viaţa de cuplu. Până la urmă eşti cu un partener şi ce treaba au ei?

Mă degrabă dacă unul din prieteni a păţit ceva şi mergi să-l ajuţi, energia respectivă degajata modifică câmpul de protecţie a cuplului.

Poate prietenul se însoară, este un moment emoţional intens, are nevoie de sfaturi, sau a intrat în un colectiv nou. A “păţii ceva” este o expresie care poate fi şi pozitivă.

Implicarea emoţională în astfel de evenimente modifică, uneori benefic, energia cuplului.

MihaiB

Consiliere Spirituală

Pentru Programări Sunați la 0723377860