Energia Inimii Tale

Emisia de energie către un scop, situaţie sau persoană trece prin tot sistemul de meridiane şi prin toate biocâmpurile. Este adevărat că vine de la sursa la care ne conectăm, uneori involuntar, însă are nevoie, ca să poată fi trimisă unde este necesar, de a trece prin noi.

Va fi filtrată de percepțiile noastre, va fi modificată de toate dorințele și credințele nemărturisite. Pe care le păstrăm doar pentru noi și sufletul nostru.

Suntem deja o mare de energie şi informaţie, influenţaţi azi de un grup, mâine de altul. Şi ideile pe care le vehiculăm, direcţiile pe care mergem,influenţează şi filtrează şi ce transmitem.

Astfel într-o zi energia noastră este plină de iubire şi de compasiune pentru tot ce ne înconjoară, în altă zi inima noastră are nevoie să trimită emoţii noi, în forme complexe, aproape fără a le putea determina sau cataloga în vre-un fel. Şi în altă zi o să vrem să emitem energie pură, fără adresă, peste tot. Şi iarăşi e bine să facem asta. Nu că am avea nevoie să ne eliberăm de ceva sau să ne modificăm modul cum funcţionăm, ci doar să ne dăruim.

Energia este aceeaşi, doar că noi o percepem diferit. Sursa cea mai bună este în noi. Nu avem nevoie de conectarea cu ceva exterior. Un întreg univers, dacă nu chiar toate, îşi au sediul în inima noastră. Pentru că trăim.

Și suntem deja conectaţi în cele mai diferite moduri cu cei din jur, cu planetele cu divinitatea şi cu tot ce ne dorim. Doar că nu conştientizăm. O metodă de a ne da seama cât de mult suntem conectaţi cu orice ne trece prin cap este să simţim liniştea.

Atunci când facem o mică pauză, doar STOP, se prea poate ca după aceea să ne gândim şi la noi. Nu ne acceptăm în totalitate, este un adevăr. Însă am putea să ne admirăm „în oglindă”. Sau, cum se mai spune, să ne fie drag de noi. Asta va creşte energia inimii noastre.

Și capacitatea de a emite iubire pentru ceilalţi. Nu este suficient să vrei să salvezi planetă sau să ajuţi pe toată lumea. Mai ai nevoie să te ajuţi şi pe tine. Dacă tu eşti bine cu tine vei face natural gesturi altruiste. se spune că suntem seminţe de divinitate. şi dacă avem deja Divinul în noi la ce să mai căutăm pe unul străin? De care nu am auzit niciodată.

MihaiB.

Consiliere Spirituală

Pentru Programări Sunați la 0723377860