Deschiderea Chakrelor

Termenul de deschidere a chakrelor este utilizat în mai multe practici spirituale cu sensul de a creşte puterea interioară şi a evolua spiritual. Este o expresie care pentru cei cu probleme de sănătate poate crea confuzia că ele sunt închise sau nu există deloc. Atunci când sunt închise persoana are probleme grave de sănătate.

Închis, deschis, activat sau blocat în terapiile energetice aceste cuvinte sunt asimilate curgerii energiei. ele exprimă doar simbolic ceea ce se întâmplă cu adevărat în lumea invizibilă. Se spune că o chakra este închisă ca termen generic când funcţionează ceva mai lent. Ea nu are cum să se închidă de tot. Am dispărea ca fiinţă conştientă. Întotdeauna mai este o sămânţă de energie.

Aşa cum orice chakra emite un câmp aşa şi energia de la sursa trece permanent prin chakre şi le vindecă. Ele pot să fie ceva mai lente, să aducă prejudicii sănătăţii şi să se manifeste defectuos.

Atunci spunem că e blocată. 

Însă ca să o deschidem e nevoie mai întâi de purificarea biocâmpurilor, apoi de anihilarea legăturilor energetice din chakra cu alte persoane, entităţi sau situaţii din viaţă petrecute anterior şi de care ne simţim ataşaţi şi abia pe urmă putem vorbi de o mărire a capacităţii de procesare şi filtrare a energiilro care trec pri acea chakra.

Cu cât aceasta este mai bine aspectată, se roteşte corect, are culorile subtile mai clare şi funcţionează la parametri optimi, cu atât cantitatea şi calitatea energiilor sunt mai speciale. Evoluăm ca persoană, avem mai multe contacte cu ceilalţi şi ne dedicăm activităţilor spirituale.

Deschiderea chakrelor semnifică o funcţionare a întregului sistem energetic la o capacitate avansată, dincolo de starea bună de sănătate mentală şi fizică. Este o manifestare a Divinităţii pe pământ. Apar sincronicităţi şi evenimente benefice inexplicabile.

Majoritatea tehniclor de deschidere a chakrelor se referă în principal la creşterea vibraţiilor şi la dezvoltarea capacităţilor extrasensibile. unele sunt destinate unei anumite chakre… de exemplu ajna pentru a deveni clarvăzători. altele sunt mai generale şi implică participarea voită a persoanei în cauză.

Cele mai multe tehnici care au efectul implicit al măririi câmpurilor energetice şi deschiderii chakrelor sunt initierile.

Nefiind destinate în mod explicit pentru această activitate ele deschid şi armonizează întregul sistem energetic, toate câmpurile, chakrele şi meridianele prin însăşi natura lor spirituală. În momentul când are loc o inițere, în reiki sau alt sistem ezoteric, sursa descarcă suficiente informaţii şi energii ca schimbările să se manifeste.

Alte metode de deschidere sunt cele prin care ne conectăm la divinitate şi le cerem să se manifeste (chakrele) în viaţa noastră la maximum de capacitate permisă în prezent în aşa fel încât să nu ne facem rău sau să accelerăm lecţiile. Se poate cere, pe intuiţie, când ne aflăm în starea alfa, în theta, sau atunci când medităm.

Există meditaţii special concepute să ne ajute să echilibrăm toate chakrele sau pentru fiecare în parte, există şi chakre secundare care sunt stârns legate de bună funcţionare a celor principale. De cele mai multe ori echilibrarea şi mărirea chakrelor au efecte imediate în starea de sănătate, ne echilibrează emoţional şi ne putem detaşa mai uşor de probleme.

Orice formă de ritual ezoteric, religios, bioenergetic măreşte biocâmpurile şi implicit calitatea funcţionării chakrelor. Ritualurile de vindecare sunt destinate reaşezării câmpurilor energetice în cele mai benefic mod.

MihaiB

Terapie Reiki

Pentru Programări Sunați la 0723377860

3 Comments

  1. Pingback: Chakrele – Reiki Masaj

  2. Pingback: Etapele unei sesiuni de terapie – Reiki Masaj

  3. Pingback: Pendulism – Reiki Masaj

Comments are closed.