Cum începi să practici Reiki

Cartea vieţii tale se va scrie singură atunci când tu chiar trăieşti. Nu are nevoie de atenţia ta. Pentru că vei fi ocupat să îţi creezi propria realitate din mii şi mii de de gesturi.

Făcute să te ducă mai departe.

Una din micile trăiri pe care le poţi face pentru tine este să capeţi abilităţi extrasenzoriale.

Sau orice alte abilităţi pe care crezi că le poţi asimila. Mai exact să îţi dai seama că atunci când te afli în mulţime, colegi, prieteni sau chiar în trafic, ce ai nevoie ca să fii bine cu tine şi să te “descurci”.

Prima idee pe care o ai este că e necesar să supravieţuieşti printre provocările de zi cu zi. Însă cu cât dezvolţi mai multe abilităţi necesare activităţilor tale vei reuşi cumva să “pluteşti” pe deasupra problemelor şi viaţa devine astfel lipsită de luptă. Se spune că este necesar să te zbaţi pentru ce îţi doreşti cu adevărat.

Şi să acţionezi.

Însă nu iţi spune nimeni şi cum să o faci. Şi apoi pentru ce atâta luptă când poţi să cauţi o cale mai uşoară. Şi nu mă refer la alegeri negative. În definitiv Universul îţi răspunde la dorinţe. Şi dacă chiar nu poţi sau nu mai vrei să te agiţi chiar ai putea să găseşti pe cineva care poate. Pentru că sigur acea persoană va avea nevoie de tine la un moment dat. Şi tu de el. Ei bine, mai este varianta ce nu poți să faci să te aștepte până vei putea, însă dacă tot trăim în comunitate de ce să nu apelăm la prieteni.

Sau, ai putea să începi să îți crești vibrația. De fapt tot acţiune se numeşte şi creșterea vibraţiei. La un moment dat vei reusi sa ajungi să influențezi o mare masă de oameni pentru că  lucrezi cu lumină și aceștia te vor ajuta să-ți indeplinești cele mai frumoase vise. Dezvoltarea unor noi obiceiuri și abilități aduc energie pozitivă în viaţa ta şi energia te face să îţi manifești dorinţele prin metode de care nici nu ai auzit.

Ai auzit vreo-data de reiki?

Reiki, un cuvânt aproape demodat, e modul cum foloseşti energia din jurul tău pentru a te vindeca şi împlini. Au ajuns ideile despre Reiki să te impresioneze sau să rezoneze cu sufletul tău? Studiază ce se poate face cu el. Ai curajul să-ţi măreşti zona de confort prin experimentarea unor obiceiuri spirituale care sunt deja în subconştientul tău.

Practica reiki

presupune mai întâi o iniţiere, apoi un set de poziţii ale mâinilor şi

abia pe urmă o formă de meditaţie.

Nu ai nevoie să crezi nici o secundă.  E totul la vedere. Simţi că merge, şi că este pentru tine, mergi mai departe. Nu simţi nimic doar gândeşte-te la altceva. Energia vine când nu te aştepţi. Doar să ai Răbdare. Şi să o cultivi.

Cultivarea energiei este chiar modul cum practicăm. Ne propunem să instalăm un obicei nou. Acela de a lucra cu Lumina. În reiki poţi să te mobilizezi şi să faci asta 21 de zile la rând, dacă ai răbdare. Dacă nu, doar caută să găseşti un motiv pentru care să practici. E cea mai bună abordare.

Energia te poate vindeca sau îţi poate uşura viaţa. Atunci te foloseşti de ea pentru a crea oportunităţi, devine nu un obicei sau o corvoadă în plus ci modul prin care reuşeşti să te eliberezi de lupta permanentă pentru supravieţuire. Îţi oferă o privire de ansamblu asupra situaţiilor din viaţa ta. Mai multă energie spirituală îţi aduce mai multe sincronicităţi.

Dintr-o dată ajungi mai uşor la persoanele care se pricep bine să facă activităţile pe care în interior le respingi. Nu rezonează cu tine. Nu e nimic rău în asta. De aceea suntem înconjuraţi de oameni. Să ne ajutăm. Şi reiki  ne poate face să devenim compatibil, să ne exprimăm eficient pentru a comunica la nivel de suflet.

Creşterea exponenţială

Sistemele  de vindecare, în general, şi la reiki clar că e pus special, au cumva influenţa asupra subconştientului practicantului ca un fel de program inclus în tehnicile şi metodele predate, cum că după iniţierile reiki nu mai ai cum să nu ajuţi pe cei dragi sau persoanele din jurul tău. Devine aproape o urgenţă, o misiune de viaţă, să începi să oferi iubire şi lumină acolo unde simţi că e nevoie de ea.

Şi, pe măsură ce oferi, sistemul este conceput ca şi energia ta să crească. Orice oferi trece prin sistemul tău energetic de la Sursa Reiki la cel care are nevoie de vindecare, şi astfel ajungi să ai mai multe capacităţi. Cu cât ajuţi mai multe persoane totul se amplifică în cascadă.

Energia se simte, atunci când o foloseşti, de fiecare dată ca un val care creşte, din tine, şi prin tine, se măreşte până la un maxim suportabil, atât cât este necesar, şi apoi scade. Ei bine nu are cum să scadă de tot, mai rămân o perioadă la un nivel superior celui pe care l-ai avut înainte să practici. Şi apoi, de fiecare dată, nivelul stabil la care te vei afla va creşte. până când te vei simţi atât de confortabil cu Lumina ta interioară încât nu o vei mai considera practică reiki.

Ci doar Intuiţie.

MihaiB

Cursuri

Pentru Programări Sunați la 0723377860

2 Comments

  1. Pingback: Alege un curs de reiki – Reiki Masaj

  2. Pingback: Practica Reiki – Reiki Masaj

Comments are closed.