Curs de Reiki Gradul 1 Usui / Tibetan

 Curs baza in reiki. Cu asta se incepe calatoria in lumea reiki. te poti opri aici, sau poti continua.

Este necesar pentru toate celelalte sisteme reiki. Odata ce ai primit o initiere Reiki, vei avea Reiki pentru tot restul vietii. Nu se degradeaza si nu poti sa-l pierzi.

 Abilitatea principala a practicantilor Reiki Usui este aceea de a trata acele parti ale corpului care au nevoie de mai multa dragoste si atentie.  Reiki activeaza sistemul imunitar si corpul e capabil sa se regenereze rapid.

 

 Initierea Reiki de gradul 1 consta in 4 acordaje. Primul acordaj armonizeaza  chakrele inimii si timusului, si deschide canalul REIKI. 

Al doilea acordaj la nivel eteric, deschide centrul de comunicare. glanda tiroida si stimuleaza energia fortei vitale a sistemului nervos. 

Al treilea acordaj activeaza al TREILEA OCHI (glanda pineala), si hipotalamusul.

Dupa acest acordaj apare o stare de liniste si pace in suflet. Al patrulea acordaj este procesul de fixare a canalului de energie de la Sursa Reiki.

 

Cursurile de Reiki Usui Shiki Ryoho contin notiuni de practica terapeutica adaptate cunostiintelor anterioare ale practicantului, tehnici avansate de terapie, istoria Reiki, semnificatii, importanta si caile optime de a integra acest sistem in viata personala. se va preda despre despre originile şi istoria Reiki, despre cele cinci principii ReiKi, chakrele, poziţiile mainilor in tratamentele Reiki, cum să utilizezi Reiki in tratamente.

Fiecare grad constituie un curs separat. Dupa fiecare initiere este nevoie de o perioada de practica personala. Accesul la urmatorul nivel depinde de insusirea celui anterior.

Cereti detalii la telefon 0723377860

 

 Kenyoku – Imbaiere uscata, este o tehnica de curatare a propriei energi interne cu vibratie reiki si face parte din vindecarea pentru auto-purificare si crestere

*Hikari no Kokyu – Tehnica de respiratie cu lumina, este o metoda de reducere a stresului si purificare a mintii si trupului.

*Dusul Reiki, o cale simpla de a te imbaia in Reiki, pentru curtarea corpului si activarea prpriei energii

Meditatia Chakrelor,tehnica de respiratie pentru activrea chkrelor.

Autotratamentul. Tratamentul catre alte persoane, Alte tratamente. Tratamentul rapid