Curs de Reiki Gradul 1 Usui / Tibetan

Inițiere in tehnici de relaxare, echilibrare și vindecare cu Bioenergie japoneză.

Cursul de bază în reiki.

Curs de dezvoltare personală și spirituală.

Cu asta se începe călătoria în lumea reiki.

Te poți opri aici, sau continui cu nivelul următor.

Cereți detalii la telefon 0723377860

Este necesar pentru toate celelalte sisteme reiki. Odată ce ai primit o inițiere Reiki, vei avea Reiki pentru tot restul vieții. Nu se degradează și nu poți să-l pierzi. Abilitatea principală a practicantilor Reiki Usui este aceea de a trata acele părți ale corpului care au nevoie de mai multă dragoste și atenție.  Reiki activează sistemul imunitar și corpul e capabil să se regenereze rapid.

Initierea originală de Reiki gradul 1 constă în 4 acordaje.

Primul acordaj armonizează  chakra inimii, deschide canalul REIKI.

Al doilea acordaj la nivel eteric, deschide centrul de comunicare. glanda tiroidă și stimulează energia forței vitale a sistemului nervos.

Al treilea acordaj activează al TREILEA OCHI (glanda pineală) și hipotalamusul. După acest acordaj apare o stare de liniste si pace in suflet.

Al patrulea acordaj este procesul de fixare a canalului de energie de la Sursa Reiki.

Fiecare cursant beneficiază atât de Inițierea originală cât și de cea pe linia William Lee Rand. Diferența constă în faptul ca toate cele 4 acordaje se fac , într-o singură procedură.

Cursurile de Reiki Usui Shiki Ryoho conţin noţiuni de practică terapeutică adaptate cunoştiinţelor anterioare ale practicantului, căile optime de a integra acest sistem în viaţa personală.

Se va preda despre despre originile şi istoria Reiki,  tehnici avansate de terapie, semnificaţii, importanță şi despre cele cinci principii ReiKi, chakrele, poziţiile mâinilor în tratamentele Reiki, cum să utilizezi Reiki în tratamente.

Fiecare grad constituie un curs separat. După fiecare iniţiere este nevoie de o perioadă de practică personală. Accesul la următorul nivel depinde de însuşirea celui anterior.

IMPORTANT!!!

Cursurile făcute cu alţi Maeştri sunt acceptate cu rezerva compatibilităţii energetice.

Cursurile de gradele 1, 2, 3 făcute simultan au valoarea dată de inițiere, perfect valabilă, însă nu înseamnă că înlocuiesc experienţa necesară evoluţiei la fel ca practicarea pe rând a fiecărui nivel.

Noțiuni predate la nivelul 1

Kenyoku – Îmbăiere uscată, este o tehnică de curăţare a propriei energii interne cu vibraţia reiki şi face parte din vindecarea pentru auto-purificare şi creştere

*Hikari no Kokyu – Tehnica de respiraţie cu lumina, este o metodă de reducere a stresului şi purificare a minţii şi trupului.

*Duşul Reiki, o cale simplă de a te îmbăia în Reiki, pentru curtarea corpului şi activarea propriei energii

Meditaţia Chakrelor, tehnica de respiraţie pentru activarea chakrelor.

Autotratamentul. Tratamentul către alte persoane, Alte tratamente. Tratamentul rapid

*** se fac conexiuni în funcție de ce mai știe persoana despre energie.