Curs de Reiki 123

Se adresează tuturor celor care doresc să folosească reiki ca pe o cale spirituală.

Fiecare grad de reiki având specificităţile proprii. Reiki are timingul lui, aşa că, vrem nu vrem, ghizii ne îndrumă pe calea cea mai eficientă. Sunt persoane care pot să ducă o cantitate mai mare de energie sau care sunt pasionate de tehnici nenumărate. Sau sunt cei care vor doar să acceseze un anumit nivel vibraţional fără a aplica vreodată sau să citească vreun rând, ceva, orice, din manualul de reiki. Nu că ar ştii mai bine decât cei cu zeci de ani de experienţă, însă îndrumarea divină nu ţine cont de şcoală sau reguli.

Folosim căi nebănuite de a evolua.

detalii și programări la 0723377860

Pentru unii ritualul de dimineaţă, sau meditaţia de la miezul nopţii este cea mai importantă acţiune a vieţii lor. Aşa funcţionează. Pentru alţii, cuvântul ALANDALA este la ordinea zilei. Indiferent care cale îţi este specifică ţie, nu uita să citeşti cele de mai jos. Dacă rezonezi cu ceva de aici dă un semn.

Cursul de bază în reiki. Este necesar pentru toate celelalte sisteme reiki. Odată ce ai primit o inițiere Reiki, vei avea Reiki pentru tot restul vieții. Nu se degradează și nu poți să-l pierzi.

Initierea originală de Reiki gradul 1 constă în 4 acordaje.

Primul acordaj armonizează  chakra inimii, deschide canalul REIKI.

Al doilea acordaj la nivel eteric, deschide centrul de comunicare. glanda tiroidă și stimulează energia forței vitale a sistemului nervos.

Al treilea acordaj activează al TREILEA OCHI (glanda pineală) și hipotalamusul. După acest acordaj apare o stare de liniste si pace in suflet.

Al patrulea acordaj este procesul de fixare a canalului de energie de la Sursa Reiki.

Fiecare cursant beneficiază atât de Inițierea originală cât și de cea pe linia William Lee Rand. Diferența constă în faptul ca toate cele 4 acordaje se fac , într-o singură procedură.

Noțiuni predate la nivelul 1

Se va preda despre despre originile şi istoria Reiki,  tehnici avansate de terapie, semnificaţii, importanță şi despre cele cinci principii ReiKi, chakrele, poziţiile mâinilor în tratamentele Reiki, cum să utilizezi Reiki în tratamente.

Kenyoku Ho – Îmbăiere uscată, o tehnică de curăţare a propriei energii interne cu vibraţia reiki şi face parte din vindecarea pentru auto-purificare şi creştere.

*Duşul Reiki, o cale simplă de a te îmbăia în Reiki, pentru curățarea corpului şi activarea propriei energii.

Meditaţia Chakrelor, tehnica de respiraţie pentru activarea chakrelor.

Autotratamentul. Tratamentul către alte persoane, Alte tratamente. Tratamentul rapid

Reiki Gradul 2

Al doilea grad oferă primele 3 simboluri Reiki, simbolul puterii, simbolul vindecării mental-emoţionale şi simbolul distanţei. Acordează practicantul mai profund la energia Reiki. Sunt oferite de asemenea o serie de tehnici de lucru specifice precum şi metoda de trimitere a luminii la distanţă.

Gradul II este următorul pas evolutiv pentru o persoană care practică Reiki. De obicei este făcută iniţierea către cei care doresc să-şi continue calea Reiki pentru a afla mai multe despre această tehnică de vindecare, de a mări cantitatea energiei Reiki în autotratament şi tratament şi de a o folosi pentru a ajuta alte persoane.

Noțiuni Gradul 2 de Reiki Usui 

Simbolul pentru protecţie, purificare, armonizare

Simbolul pentru echilibrarea corpurilor emoţional şi mental

Simbolul pentru tratament la distanţă în timp şi în spaţiu.

Modalităţi de curăţare energetică a obiectelor şi spaţiilor.

Anihilarea efectelor negative ale unor evenimente din trecut.

Învăţarea celor 3 simboluri ale gradului ÎI Reiki. Modalităţi de lucru şi activare a acestora

Iniţiere în gradul II Reiki

Folosirea simbolurilor în terapii

Trimiterea energiilor la distanţă

Chirurgie emoţională

Predarea şi explicarea simbolului de inimă

Iniţierea la inimă şi la picioare

Lucrul cu Reiki gradul II

Meditaţia. Activarea şi curăţarea energetică prin respiraţie.

Tehnici de înlăturare a blocajelor energetice şi de echilibrare energetică.

Tehnici de curăţare şi încărcare energetică.

Tehnici de împământare.

Tehnici de terapie în natură.

Activarea simbolurilor.

Terapia energetică, protocol.

Noțiuni predate la nivelul 3

De obicei este făcută inițierea către cei care doresc să-şi continue calea Reiki pentru a afla mai multe despre aceasta tehnică de vindecare si a se pregăti pentru nivelul de Maestru Reiki.

Varianta cu cele trei grade ține cont de ideea cu care au plecat la drum fondatorii sistemului, Usui si ceilalți, în care cu o singura metoda de inițiere se pot crea premizele unei evoluții spirituale accelerate a individului. Se introduc, pe rând, în sistemul de chakre, toate noțiunile și cunoștiințele necesare pentru ca cel care urmează să practice reiki să fie ancorat în realitate și în același timp să poată sa zburde liber prin spațiile nesfârșite ale astralului.

Prin inițierea combinată a gradelor 1,2 și trei, care poate fi, la alegerea Maestrului, o procedură unică, sau o algorie a celor clasice, îmbricate între ele prin metode avansate, se deschide drumul către accesul practicantului la surse multiple de energie ale Universului.

Vindecare spirituală

Iniţierea în gradul III Reiki, sau cea de 123

Predarea şi explicarea simbolului de Maestru Reiki Usui

Reiki şi cristaloterapia

Realizarea grilei de cristale

Utilizarea celor 4 simboluri

ANTAHKARANA

Meditaţia în mişcare

Chirurgie psihică

Pentru cine dorește sa meargă mai departe gradul de maestru este următorul pas, indispensabil pentru toate celelalte sisteme de reiki.

Cursuri Reiki

Pentru Programări Sunați la 0723377860