Reiki 123

Detalii și programări la 0723377860

Se adresează tuturor celor care doresc să folosească reiki ca pe o cale spirituală.

Varianta cu cele trei grade ține cont de ideea cu care au plecat la drum fondatorii sistemului, Usui si ceilalți, în care cu o singură metoda de inițiere se pot crea premizele unei evoluții spirituale accelerate.

Prin inițierea combinată a gradelor 1,2 și 3, care poate fi, la alegerea Maestrului, o procedură unică, sau o alegorie a celor clasice, îmbricate între ele prin metode avansate, se deschide drumul către accesul practicantului la surse multiple de energie ale Universului.

Reiki Usui Tibetan este Cursul de bază în reiki. Este necesar pentru toate celelalte sisteme reiki. Odată ce ai primit o inițiere Reiki, vei avea Reiki pentru tot restul vieții. Nu se degradează și nu poți să-l pierzi.

Atenție!!! REIKI este o terapie alternativă.

O şedinţă de terapie prin reiki  umple golurile lăsate de traume, nivelează asperităţile din câmp, îndepărtează aspectele negative (inclusiv gânduri), şi în general  creează o stare de bine şi relaxare, detoxifică şi purifică corpul, chakrele, elimină blocajele energetice, diminuează efectele adverse ale medicamentelor, creşte vibraţia energetică, aduce bucurie, pace interioară şi echilibru, creşte intuiţia, creativitate, gândirea logică şi clară.