Curs de Reiki Gradul 2 (II)

Al doilea grad oferă primele 3 simboluri Reiki, simbolul puterii, simbolul vindecării mental-emoţionale şi simbolul distanţei şi acordează practicanul mai profund la energia Reiki. Sunt oferite de asemenea o serie de tehnici de lucru specifice precum şi metoda de trimitere a luminii la distanţă.

 

necesita gradul 1 de reiki

detalii si programari la 0723377860

Gradul II este urmatorul pas evolutiv pentru o persoană care practica ReiKi. Tehnici avansate sunt predate în Reiki II, care permite practicantului să trimită Reiki la distanţă, precum şi pentru dezvoltarea spirituală mentala, emoţionala şi alte procese de vindecare a altor persoane. Deasemenea se lucreaza asupra evenimentelor din trecut sau viitor.

 

In gradul II este initiat oricine doreste acest lucru, si care a primit initierea in gradul I, unde forta energiei Reiki este ceva mai blanda, si de intensitate mai mica. De obicei este facuta initierea catre cei care doresc să-şi continue calea Reiki pentru a afla mai multe despre aceasta tehnica de vindecare, de a mari cantitatea energiei Reiki in autotratament şi tratament, si de a o folosi pentru a ajuta alte persoane.

 

Simbolul pentru protectie, purificare, armonizare

Simbolul pentru echilibrarea corpurilor emotional si mental

Simbolul pentru tratament la distanta in timp si in spatiu.

Modalitati de curatare energetica a obiectelor si spatiilor.

Anihilarea efectelor negative ale unor evenimente din trecut.

Invatarea celor 3 simboluri ale gradului II Reiki. Modalitati de lucru si activare a acestora

Initiere in gradul II Reiki

Folosirea simbolurilor in terapii

Trimiterea energiilor la distanta

Chirurgie emotionala

Predarea si explicarea simbolului de inima

Initierea la inima si la picioare

 

Sfaturi pentru lucrul cu Reiki gradul II

Meditatia. Activarea si curatarea energetica prin respiratie.Tehnici de inlaturare a blocajelor energetice si de echilibrare energetica.Tehnici de curatare si incarcare energetica.Tehnici de impamantare.Tehnici de terapie prin natura.Activarea simbolurilor.Terapia energetica, protocol.