Curs de Maestru Reiki

Acordajele sunt realizate în forme scurte, forme lungi, forme tradiţionale, forme caracteristice maeştrilor, etc.

Toate sunt Reiki şi funcţionează, toate retrezesc în noi ceva ce am uitat. Unii ard tămâie, pun muzică, lumini speciale, lumănări, realizează ceremonii pentru zei, fac ritualuri catolice, ortodoxe, magice, kabbala, etc.

Toate sunt frumoase şi furnizează primitorului acordajului o mare ceremonie. Acordajul este la fel de eficient simplu, fără muzică, fără tămâie, lumini speciale.Acordajele simple au avantajul că nu distrag atenţia de la experienţa acordajului şi ţelul – conectarea la energia Reiki.

Detalii și programări la 0723377860

 necesită gradul 3 de reiki

Componența cursului de Maestru Reiki Usui / Tibetan

Tehnica “suflului divin”, Respiraţia violet,

Pregătirea sacră a unui spaţiu, inclusiv virtual, pentru  iniţiere

Ce se simte în timpul unei inițieri, Consideraţii spirituale pentru lucrul cu lumina

Deschiderea ce urmează în viaţa Maestrului după inițiere, Pregătirea de Maestru

Metodele de acordaj pentru toate gradele, explicit

Sinteza tuturor iniţierilor, Acordajul de vindecare (non iniţiatic), variante,

Meditaţia Hatsurei HO, de amplificare a energiei

Autotratamentul complex pentru Maeştri.

Curs de reiki cu Maestrul

Ne adunăm undeva, oriunde, să ne cunoaştem, inclusiv pe internet. Maestrul deschide SURSA Reiki şi apoi vorbeşte despre cursul respectiv , uneori, ghidat de SURSĂ, alteori din experienţa personală, ideal din amândouă. 

La un moment dat, ghidat de Sursa Reiki se trece la procedura de iniţiere. Acum are loc MIRACOLUL  reiki. Iniţierea constă în deschiderea către Sursa Reiki a elevului. În timpul iniţierii are loc, foarte important, şi transferul de informaţii cunostiinte şi experienţă dinspre Maestrul Reiki şi elev.

Utilizat frecvent, are avantajul ca e mai rapid. în acest mod de abordare armonizarea este creată anterior cursului. dacă tot trimit la distanţă de ce nu şi în timp? Se trimite energie pentru ziua cursului. Elevul, la început are un mic şoc, în sensul ca „ce-i cu asta?, numai atât?” şi apoi i se recomandă să îşi facă „autotratament”, să-şi creeze singur un stil de viaţa corespunzător noilor cunostiinte

Pentru unii e dificil să se organizeze, trebuie să vadă la altcineva,….(n.a. „exemplul personal”).

Pentru cei care deja au ceva practică în alte domenii, cum ar fi dezvoltare personală, arte marţiale, yoga, religie şi altele organizarea şedinţelor de reiki este o adăugare firească la ceea ce fac deja.

După fiecare initere se recomandă  timp de studiu  suficient pentru a înţelege nivelul cu care lucrezi.

Un curs de reiki, în oricare din sitemele actuale, se poate face şi la distanţă.

Cum şi ce se face?

Curăţarea spaţiului în care te afli când primeşti iniţierea se poate face cu tămâie, agheasmă, beţişoare chinezeşti sau un bol cu apă sărata care neutralizează energiile negative şi chemi îngerii, arhanghelii să cureţe acel spaţiu.
Protecţia şi invitaţia: “Îndrumătorii mei spirituali, ghizii reiki sau Divinitatea, „sursa”, sau la cine te rogi tu, vă rog ajutaţi-mă să îmi purific spaţiul pentru iniţiere”.

Se invită maeştrii spirituali să vină să te asiste desfăşurarea iniţierii  şi să te protejeze.

Grounding. 

Se face legătura cu pământul, întâi intenţia „acum îmi stabilesc conexiunea cu planul terestru şi cel cosmic”. Se vizualizează lumina, care coboară de sus din univers, trece prin cap, trunchi, braţe, picioare. Din centrul tălpilor de formează canale sau ramuri care merg până în centrul pământului unde se ancorează şi prin care coboară fluxul energetic.
Declararea acceptului:  primesc cu dragoste, încredere şi recunoştinţa, iniţierea de gradul x Reiki Usui”

Stai relaxat cam 20 -30 de minute.

S-ar putea să simţi: furnicături, senzaţie de cald, poate vizualizezi ceva, relaxare şi poate la sfârşit simţi diminuarea fluxului energetic. Mulţumeşti „sursei reiki”, maeştrilor înălţaţi, arhanghelilor, îngerilor păzitori, ghizilor spirituali din planul astral care au participat la acest acordaj Reiki.

Curs de  reiki plăcut.

Cursuri Reiki

Pentru Programări Sunați la 0723377860

One Comment

  1. Pingback: Curs de Reiki 123 – Reiki Masaj

Comments are closed.