Cum simți energia altora

Cu cât exersezi şi practici Reiki mai mult, cu atât devii mai sensibil la energiile fine, pure, şi cu atât mai uşor o să fie să-ţi stabileşti propriul sistem de senzaţii în palme sau în alte părţi ale corpului, care îţi semnalizează cu ce te confrunţi.

În acelaşi timp trebuie să ştii că aceste semne sunt doar pentru tine.

Eşti singurul care poate să decodifice ceea ce simţi. De aceea este bine să NU dai diagnostice (mai ales dacă nu ai pregătire în acest sens), şi chiar mai mult, să aştepţi cu răbdare ca semnalul primit să se repete.

Unii spun că dacă trăieşti un miracol, te minunezi de ceva, o întâmplare sau un sentiment înălţător, ai răbdare până mai apare, la aceeaşi intensitate, de încă câteva ori. Este foarte important să se repete. Evenimentele miraculoase unice sunt înşelătoare. Ai putea să îţi spui că ţi s-a părut. Că e o iluzie a Minţii tale.

Chiar dacă eşti sigur pe senzaţiile primite, şi intuiţia îţi spune să crezi în tine pentru că este adevărat, recomandarea este să mai aştepţi. Ştim foarte bine că acţiunea este prima idee pentru progres, însă în spiritualitate răbdarea este calea cea mai rapidă de evoluţie. Ca să spui unui om ce simţi la el, despre el, sau în legătură cu el, în afara cazului că eşti un clarvăzător nativ, până nu capeţi o minimă experienţă şi detaşare de rezultat, vor fi doar presupuneri, ghiceli şi proiecţii.

Detaşarea de rezultatul semnalelor primite aduce o stabilitate emoţională necesară unei atitudini de profesionist. Un rezultat nesatisfăcător, negativ, sau toxic pentru persoana scanată ne poate îngrozi şi pe noi şi pe celălalt. Şi atunci, cu un minim de bun simţ şi de tact, vom păstra strict pentru noi rezultatul şi comunicăm doar ce este necesar celuilalt la nivelul său de înţelegere.

Există persoane mânate de entuziasm, aflate la primele experienţe paranormale, care spun tot imediat ce simt. Uneori prin asemena atitudini, se pierde credibilitatea. Alţii spun de la început varianta cea mai nefericită sau negativă cu scopul bine definit de a furniza soluţia optimă, prezentându-se ca fiind numai ei în măsură să rezolve situaţia.

Pentru cei care nu au intenţia să facă terapie energetică unei alte persoane este suficient să memoreze şi să analizeze informaţiile primite pentru o mai bună colaborare cu cei din apropiere. Intuiţia îţi va spune care sunt persoanele benefice pentru tine, care sunt persoanele ce au nevoie de ajutor şi pe cine să eviţi.

Reguli stricte nu există, tot ce a fost spus mai înainte este doar o sugestie. Senzaţiile diferă unele de altele. Cel care canalizează Reiki sau orice altă formă de energie şi cel care percepe energia nu au în mod obligatoriu aceleaşi senzaţii.

MihaiB

Consiliere

Pentru Programări Sunați la 0723377860