Cum se meditează cu simbolurile

Se desenează/activează unul din ele în faţa noastră la distanţa de un metru sau cat mai aproape sa ne simtim lejer in vizualizare. Adoptăm o poziţie confortabilă şi vizualizăm intens simbolul. Apoi aşteptăm, ne relaxăm şi menţinem atenţia.

Este o etapă în care recreem mental simbolul,îl facem să se rotească, îl vizualizăm tridimensional, și ne focusăm pe informațiile pe care le putem primi în legătură cu modul cum îl putem utiliza. Fiecare Simbol a fost creat sau destinat unei acțiuni specifice de vindecare sau creștere spirituală, însă pentru noi poate să însemne mai mult atunci când il folosim. Rămane doar să așteptăm îndrumare de la sursele de energie.

Putem să închidem ochii sau nu, doar să aşteptăm, respirăm normal şi ne relaxăm. La un moment dat simbolul ne va lăsa să “vedem “ ce este dincolo de el. (nn. Simbolurile sunt doar porţi către sursă).

Următoarea etapă este să ne schimbăm atenția către obiectivul ales la inceputul meditației și să lansăm energia acumulată prin utilizarea simbolului către destinatie.

MihaiB.

Terapie Reiki

Pentru Programări Sunați la 0723377860

One Comment

  1. Pingback: Secvența de simboluri – Reiki Masaj

Comments are closed.