Cum are loc o sesiune de Citiri Astrale

După o primă luare de contact energetic cu persoana, terapeutul va intra în transă uşoară, va invoca  elementul eterului / akashei şi se va Concentra pe *spiritul* persoanei.

Sunt terapeuti care pot facă aşa ceva imediat sau au nevoie de de o perioadă mai îndelungată de adaptare cu energiile emise de persoana care solicită sesiunea de citiri, însă de cele mai multe ori apar imagini de dinainte să punem prima întrebare.

Persoana pune o întrebare sau mai multe la care terapeutul poate să răspundă atât cât îi este permis cu descrierea imaginilor care îi apar sau prin cuvinte, dacă se arată.

Fiecare întrebare poate avea legătură cu cele dinainte sau se poate merge în alt domeniu, însă blocajele generale care apar de la început sunt suprapuse peste alte blocaje de mai mică importanţă care ne ţin pe loc. Și este nevoie de obicei ca după prima întrebare să ne folosim intuiţia şi să punem întrebări suplimentare care ne vor ajuta să ajungem la cauza principală a blocajului.

Procesul este asemănător cu cel de coaching însă întrebările le va pune persoana pentru care se face citirea sufletului şi terapeutul răspunde. Este o ideie bună să avem pregatite dinainte aceste întrebări acestea apărând în mod firesc atunci când luăm cunoștiință cu subiectul.

Se spune că toate răspunsurile sunt deja în noi. Doar este nevoie să le accesăm. Putem să aflăm ce avem nevoie explorând subconştientul în modul clasic, în care fiecare întrebare conţine un răspuns de la care plecăm la următoarea întrebare.

Și astfel aflăm ce doreşte sufletul nostru să ne comunice. Sau, atunci când punem întrebările unei persoane care accesează stări modificate de conştiinţă, este foarte probabil să ajungem în zone de interes care nu păreau, la început, conectate cu subiectul dezbătut.

De cele mai multe ori este o descărcare emoţională care ajută la clarificarea problemei principale. Unul din modurile în care ajungem la un rezultat în terapie este să identificăm cauzele prin care s-a ajuns la situaţia curentă. Nu neapărat că este o suferinţă şi vream să ştim de ce, însă chiar şi o nedumerire sau incertitudine emoţională poate avea o cauză.

Unele sunt datorate acţiunilor noastre din trecut. Altele pot fi transmise de generaţiile anterioare. Însă ne complacem în situaţii neplăcute căci nivelul de energie existent nu ne lasă să vedem o imagine mai amplă şi de aceea avem nevoie de un ajutor exterior, temporar, obiectiv. De cineva care să înţeleagă că sunt mai multe moduri de abordare ale problemei şi ca o uşoară creştere a vibraţiei ne dă o nouă perspectivă.

MihaB.

Consiliere Spirituală

Pentru Programări Sunați la 0723377860