Cum am ajuns să gândesc pozitiv

Există studii despre valoarea cuvintelor pozitive şi la anumite persoane chiar au efect. Şi totuşi mulţi nu rezonează şi nu pentru că ar gândi negativ sau ceva ci pur şi simplu ori au depăşit etapa şi nu se mai pot minţi singuri, ori au fost înconjuraţi prea des de persoane care afirmau în faţă orice ca fiind la superlativ şi în particular numai minunaţi nu erau. Sau în anumite situaţii chiar sunt de evitat cei care sunt prea convinşi de superlative. Ori trăiesc în iluzie, sunt oricum departe de a fi treziţi, ori au o agendă ascunsă, sau sunt terapeuţi şi acest limbaj le-a devenit o a doua natură.

Minunile există, le trăim zilnic. Este un miracol şi că încă mai suntem pe aici, însă dacă exagerăm într-o direcţie devine dificil să ne menţinem pe poziţie şi să mai şi credem în ce spunem. Şi totuşi când începem să vedem realitatea aşa cum este ea descoperim că gândim pozitiv atunci când nu avem motive. Pentru ca, nu-i aşa, dacă poţi trăi cu cel mai rău scenariu orice altă variantă e BONUS.

Şi dacă mai treci şi prin experimetarea energiei, senzaţiile care apar sunt mai mult decât ţi-ai fi imaginat. Uneori nu mai ai cum să ţii minte un gând sau o afirmaţie când tot ce simţi este un loc fără cuvinte şi doar lumină. Energia directă, lipsită de zgomotul minţii, ne apare ca o mare realizare, ca o trezire.

Suntem ce gândim până la un punct de la care nu are importanţă pentru că oricum ne creşte vibraţia suficient de mult să nu mai avem nevoie de cuvinte şi impactul pe care îl avem asupra celor apropiaţi devine pozitiv fără ca noi să ne mai străduim.

Orice întrebare fără răspuns rămâne în subconştient şi ne duce către domenii de activitate de care nu am auzit. Pentru că nu găsim persoane care ne pot ajuta să ne înţelegem căutăm până ne dăm seama ori că putem trăi şi fără acel răspuns ori chiar găsim puterea de a ne răspunde singuri.

Şi ,uşor, uşor, devenim conştienţi de capacitatea de a “umbla” cu informaţii care nu s-au mai spus, cu tehnici de care n am auzit, şi cu imagini care nu se văd cu ochiul liber. Unii chiar consideră asta clarviziune, citiri astrale sau “soul reading”. Ei bine sunt normale, multe apar pe intutie, dacă mai cochetezi şi cu ceva religios sau diferite curente de spiritualitate, reuşeşti să intrepretezi fiecare eveniment din viaţa ta în funcţie de lucrurile în care crezi.

Însă dacă te conectezi direct la situaţia în cauză sau la persoana cu care lucrezi vei vedea că toate credinţele tale, cum că o lumină este ceva anume sau o emoţie inseamana ce ai învăţat, dar toate acele credinţe nu sunt valabile dacă persoana din faţa ta nu rezoneza cu ele. Doar crede în altceva.

Aşa cum în anumite terapii se spune că dacă ceva neplăcut apare soluţia depinde de metodă terapeutică, cum ar fi la unii acceptarea situaţiei, la alţii conştientizarea sau modificarea responsabilităţii, în esenţă modul cum ne exprimăm faţă de noi înşine când nu ne aude nimeni ne dă şi calea de rezolvare. Pentru că putem crede în ceva neplăcut sau în ceva minunat dar nu ieşim din stare până nu experimentăm ambele variante.

Experimentarea directă a Beneficiilor energiei

În viaţă ne lovim unii de alţii prin nenumărate modalităţi de contact. Uneori suntem atâta de prinşi în vârtejul celor cu care colaborăm că nu ne dăm seama de la cine ne vine o idee sau cum să gestionăm o emoţie. Poate să fie a noastră sau să ne complăcem în curentul general al mediului.

Printre altele, emoţiile generate de faptele bune şi de întâlnirea cu prietenii ne ajută să ne echilbram şi să continuăm să facem lucruri. Una din componentele emoţiei experimentate, ori de care ar fi ea, este energia prin care se tranmite. Vehiculul invizibil prin care devine posibilă exprimarea emoţiei. Este aşa de simplu să trăim “cu ceea ce vine”, simţim fiecare detaliu din contactul cu oamenii şi savurăm momentele preţioase.

La un moment dat devenim conştienţi şi de faptul că o dată cu energia, emoţiile şi gesturile cu care ne exprimăm apar modificări în fluxurile cu care ne conectăm la divinitate. Apar sentimente noi, imagini cu scene care nu s-au întâmplat niciodată şi ne întrebăm de unde le avem.

Toate sentimentele energiile şi senzaţiile experimentate sunt efectul trecerii energiei prin corpul nostru, uneori prin nodurile meridianelor energetice, caz în care se va simţi punctual sau pe zone restrânse, uneori în biocâmpuri şi atunci ne vom simţi diferite de fiecare dată când energia va modifica ceva. Unele emoţii pot fi ale noastre sau induse de informaţiile pe care le conţine energia primită.

MihaiB

Consiliere Spirituală

Pentru Programări Sunați la 0723377860