Întreabă-ți Sufletul

Consiliere spirituală

Cele mai multe întrebări pe care ni le punem sunt destinate creşterii noastre interioare. Nici una din ele nu poate fi considerată egoistă, stranie sau în dezacord cu noi înşine. Dacă ne dorim succes, claritate sau achiziţii de orice tip, există o explicaţie spirituală. Sufletul nostru ne îndeamnă să avem acea experienţă care are cele mai mari şanse să ne înveţe să trăim.

Programări și detalii la telefon

0723377860

Se spune că îţi poţi da seama când eşti pe calea ta prin mici semne ale Universului. Nu toate micile neplăceri sunt devieri de la sensul vieţii. Mai sunt şi situaţii complexe când e nevoie de noi să fim într-un anume loc, ”la număr” cum s-ar zice, în beneficiul întregii comunităţi. În plus de asta imensa majoritate a noastră, dacă nu chiar toţi, suntem conectaţi cu cei apropiaţi.

Ne putem detaşa de evenimentele petrecute în apropiere o dată, de două, trei ori, însă, până la urmă, ne vor afecta. Cel puţin emoţional. O soluţie este să schimbi mediul. Să pleci de acasă. Și să o iei de la capăt printre străini. Doar că şi acolo vei întâlni persoane asemănătoare. Vei avea de învăţat cum să le abordezi. Consilierea de orice tip, mai ales cea spirituală îţi dă un mic imbold despre cum să te adaptezi şi să faci misiunea pentru care ai venit pe pământ cât mai lin cu putinţă. Şi să te simţi bine în pielea ta.

Citiri astrale – Soul Reading

Aceste sesiuni de conectare a două persoane pentru a afla lucruri neștiute, imagini din trecutul persoanei sau idei despre continuarea călătoriei personale se fac în primul rând, când persoana este compatibilă cu terapeutul, când  reuşeşte să se relaxeze suficient ca să capete încredere în informaţiile care apar şi nu în ultimul rând ca persoana care cere aceasta sesiune să fie conştientă de faptul că majoritatea informaţiilor pot apărea în sensuri simbolice care pot fi interpretate numai de sufletul ei şi nu de altcineva.

Apelând la citiri astrale, puteţi să aflaţi răspunsurile la probleme, însă nu direct.

Infomațiile clare, cu adresă, directe despre o acţiune care urmează a fi efectuată în mod benefic apar mai rar şi este nevoie ca persoana să conștientizeze motivul pentru care i-a apărut în minte de la bun început întrebarea şi apoi să vadă unde se pot găsi soluţii. Informațiile pot fi preluate din Baza de date a Universului, Cronica Akasha, sub rezerva  compatibilității sau direct din aura persoanei.

De cele mai multe ori aceste Citiri Astrale, numite şi Soul Reading se fac atunci când căutăm blocaje energetice şi răspunsuri la întrebări de genul “de unde a apărut acesta problemă” sau dacă persoana iubită răspunde sentimentelor noastre.

Majoritatea imaginilor provenite din această tehnică sunt personale şi nu se pot împărtăși cu alte persoane. Ele arată la fel ca suprapunerea unui film al vieţii noastre cu culorile aurei, şi din aceste combinaţii ne putem extrage înţelegerea legăturii între acţiunile din trecut, dorinţele de viitor şi situaţia prezentă a biocâmpurilor noastre.

Vizualizarea și interpretarea culorilor aurei.

Scanarea Aurei

Se scanează biocâmpurile și se îndepărtează orice deformări sau deplasări ale lor. Se activează și se purifică câmpurile bioenergetice cu metode de vindecare naturale si non invazive.

Cum ajută o şedinţă de citiri astrale?

Atunci când voi găsi un blocaj, o piedică etc., după acordul persoanei în sinele său interior şi dacă Divinitatea ne permite să-l îndepărtăm, prin conştientizare şi ajutorul primit de la entităţile superioare benefice, îngeri, arhangheli sau cele cu care rezonăm, vibraţia şi nivelul de conştiinţă va creşte şi astfel blocajul se va dizolva şi îndepărta, indiferent de natura sa.

La acestea se pot adăuga măsurători radiestezice

sau kineziologie.

MihaiB.