Consiliere

Programări și detalii la telefon 0723377860

Citiri astrale – Soul Reading

Informații preluate din Baza de date a Universului, Cronica Akasha, sub rezerva  compatibilității.Apelând la citiri astrale, puteţi să aflaţi răspunsurile la probleme, însă nu direct.

Aceste sesiuni de conectare a două persoane pentru a afla lucruri neștiute, imagini din trecutul persoanei sau idei despre continuarea călătoriei personale se fac în primul rând, când persoana este compatibilă cu terapeutul, când  reuşeşte să se relaxeze suficient ca să capete încredere în informaţiile care apar şi nu în ultimul rând ca persoana care cere aceasta sesiune să fie conştientă de faptul că majoritatea informaţiilor pot apărea în sensuri simbolice care pot fi interpretate numai de sulfetul ei şi nu de altcineva.

Infomatiile clare, cu adresă, directe despre o acţiune care urmează a fi efectuată în mod benefic apar mai rar şi este nevoie ca persoana să conștientizeze motivul pentru care i-a apărut în minte de la bun început întrebarea şi apoi să vadă unde se pot găsi soluţii.

De cele mai multe ori aceste Citiri Astrale, numite şi Soul Reading se fac atunci când căutăm blocaje nergetice şi răspunsuri la întrebări de genul “de unde a apărut acesta problemă” sau dacă persoana iubită răspunde sentimentelor noastre. Majoritatea imaginilor provenite din această tehnică sunt personale şi nu se pot împărtăși cu alte persoane. Ele arată la fel ca suprapunerea unui film al vieţii noastre cu culorile aurei, şi din aceste combinaţii ne putem extrage înţelegerea legăturii între acţiunile din trecut, dorinţele de viitor şi situaţia prezentă a biocâmpurilor noastre.

Paşi pentru o sesiune de Citire Astrală

După o primă luare de contact energetic cu persoana, terapeutul va intra în transă uşoară,va invoca  elementul eterului/akashei şi se va Concentra pe *spiritul* persoanei. Sunt terapeuti care pot facă aşa ceva imediat sau au nevoie de de o perioadă mai îndelungată de adaptare cu energiile emise de persoana care solicită sesiunea de citiri, însă de cele mai multe ori apar imagini de dinainte să punem prima întrebare.

Persoana pune o întrebare sau mai multe la care terapeutul poate să răspundă atât cât îi este permis cu descrierea imaginilor care îi apar sau prin cuvinte, dacă se arată. Fiecare întrebare poate avea legătură cu cele dinainte sau se poate merge în alt domeniu, însă blocajele generale care apar de la început sunt suprapuse peste alte blocaje de mai mică importanţă care ne ţin pe loc, şi este nevoie de obicei ca după prima întrebare să ne folosim intuiţia şi să punem întrebări suplimentare care ne vor ajuta să ajungem la cauza principală a blocajului.

Procesul este asemănător cu cel de coaching însă întrebările le va pune persoana pentru care se face citirea sufletului şi terapeutul răspunde. Este o ideie buna să avem pregatite dinainte aceste întrebări acestea apărând în mod firesc atunci când luăm cunoștiință cu subiectul.

Cum ajută o şedinţă de citiri astrale?

Atunci când voi găsi un blocaj, o piedică etc., după acordul persoanei în sinele său interior, şi dacă Divinitatea ne permite să-l îndepărtăm, prin conştientizare şi ajutorul primit de la entităţile superioare benefice, îngeri, arhangheli sau cele cu care rezonăm, vibraţia şi nivelul de conştiinţă va creşte şi astfel blocajul se va dizolva şi îndepărta, indiferent de natura sa.

La acestea se pot adăuga măsurători radiestezice sau kineziologie.

Scanarea Aurei

Vizualizarea și interpretarea culorilor aurei.

Se scanează biocâmpurile și se îndepărtează orice deformări sau deplasări ale lor. Se activează și se purifică câmpurile bioenergetice cu metode de vindecare naturale si non invazive.