Călătorie în Lumea de Sus

Pregătiţi-vă pentru această călătorie, prin deschiderea spaţiului sacru. În tăcere, declaraţi-vă intenţia de a vă întâlni părinţii voştri cereşti. Imaginaţi-vă că în faţa voastră este un copac mare, ale cărui rădăcini pătrund adânc în pământ, cu un trunchi mare şi gros, ale cărui ramuri se întind până în Rai.

Trimiteţi corpul vostru luminos în trunchiul acestui copac. Trăiţi experienţa de a fi înăuntrul lui, îmbrăţişaţi de el şi simţiţi cum seva se ridică de la rădăcina către ramuri şi curge prin voi. Permiteţi-i sevei să vă ducă în
zona celor mai de sus ramuri şi ajungeţi într-un loc aflat deasupra norilor.

Lăsaţi-vă conduşi de această coloană de Lumină sau urcaţi pe acest fir auriu, tot mai sus, până la primul nivel în Lumea Pietrelor. Acesta este locul în care sălăşluiesc esenţa şi spiritul pietrelor. Aici, nu există lumină, nu există simţuri – se conştientizează foarte vag prezenţa celorlalţi, dar nu se poate intra în relaţie cu ei. Sunteţi doar observatori.

Ieşiţi, şi pe firul auriu, pe coloana de Lumină, urcaţi la nivelul următor şi păşiţi în Lumea Plantelor. Puteţi vedea, simţurile vă sunt accesibile. Aici sălăşluiesc spiritele plantelor şi puteţi primi îndrumări referitoare la ce plante şi ierburi să folosiţi. O plantă va străluci mai deosebit, ea vrea să lucreze cu voi. Deocamdată doar observaţi!

Ieşiţi şi urcaţi mai departe pe nivelul următor, păşiţi în cea de-a treia lume – Lumea Animalelor, unde vă veţi întâlni cu sufletele tuturor animalelor care au trăit vreodată. Acest tărâm este populat de spiritele elanului, vulturului, corbului, somonului şi jaguarului, dar şi specii dispărute ca mastodonţii, balenele preistorice şi tigrul cu dinţii sabie, inclusiv orci, balene, delfini . Doar observaţi, fără să dialogaţi.

Ieşiţi de pe acest tărâm şi urcaţi la nivelul patru, păşiţi pe tărâmul strămoşilor. Aici îi puteţi întâlni pe cei dragi şi care şi-au încheiat călătoria
Înapoi spre «acasă». Aici puteţi saluta pe cine întâlniţi, şi treceţi mai departe, ştiind că ei sunt bine aici unde sunt.

Toate aceste tărâmuri v-au pregătit pentru a cincea lume. Pentru a ajunge aici căutaţi în jurul vostru şi veţi găsi o scară. E o scară specială, aurie, al cărui capăt de sus încă nu-l puteţi vedea.Priviţi în jurul vostru. Sunteţi pe un nor solid, pe care puteţi să staţi şi să vă plimbaţi în siguranţă.

Acum, chemaţi-l pe Păzitorul Pragului: “Păzitor al Timpului care va veni, tu, cel care faci ca stelele să se învârtă pe orbitele lor, permite-mi să intru în tărâmul tău.”

Observaţi cum se apropie Păzitorul pragului şi vă urează bun venit. Priviţi în ochii lui şi declaraţi-vă din nou intenţia. Rugaţi-l pe Păzitor să vă conducă la părinţii voştri celeşti. Observaţi cum, de la distanţă, se apropie două
Luminiţe şi ajung din ce în ce mai aproape de voi. Salutaţi-le – ele sunt părinţii voştri de Lumină, arhetipuri care nu depind de forma şi de timp.

Simţiţi cum va salută: “Bine ai venit acasă, micuţule, totul este bine.”
Întrebaţi aceste fiinţe: “Cine sunteţi? Sunteţi părinţii mei celeşti?” şi “În ce mod sunteţi înrudiţi cu mine?”.

În timp ce comunicaţi cu aceste fiinţe luminoase, observaţi cum gândurile voastre şi ale lor devin una. Nu există separare între voi. Orice gândiţi, ei percep instantaneu şi complet. Tot ceea ce gândesc ei, este perceput de voi, în întregime. Ei vă oferă un dar, voi îl luaţi, observaţi ce este şi le mulţumiţi pentru darul primit.

Cereţi-le acum acestor fiinţe să vă reamintească datele contractului vostru originar, cu care aţi fost de acord înainte de a veni în această viaţă. Întrebaţi-i de ce aţi ales părinţii pe care îi aveţi, locul şi circumstanţele naşterii voastre. Rugaţi-i să vă aducă aminte de înţelegerea pe care aţi făcut-o cu Spiritul, înainte de a vă naşte.Care anume sunt lucrurile pentru care aţi venit aici? Ce trebuie să experimentaţi, să exploraţi, să învăţaţi
Şi să ajutaţi? Cât de credincioşi aţi fost acestei înţelegeri? Cum veţi restabili termenii săi iniţiali?

Amintindu-vă de contractele voastre sacre, urmaţi aceste două fiinţe de Lumină, către scara care a rămas sprijinită pe nori. Observaţi cum vârful scării se extinde dincolo de cer şi urmaţi-le în cea de-a Cincea lume, către locul devenirii noastre.

Uitaţi-vă în jur: acesta este locul oraşelor de diamant, a satelor de cristal, a Pământului nepoluat şi a râurilor imaculate. Rugaţi-i să vă arate linia destinului care vă va aduce binele cel mai înalt, unde veţi face cel mai mare serviciu pentru tot ce înseamnă viaţă. Puteţi percepe totul ca pe o senzaţie, o imagine. Sau ca nişte cuvinte.

Dar cel mai important lucru este să le percepeţi cu inima şi cu sufletul. Odată ce aţi perceput acest destin măreţ, întrebaţi-vă care va fi noul vostru contract sacru. Întrebaţi-i pe părinţii voştri celeşti ce va-ţi angajat să învăţaţi, să iubiţi şi să experimentaţi. Amintiţi-vă că puteţi negocia termenii acestui nou contract.

Acum începeţi-vă călătoria în jos pe scară şi înapoi, în cea de-a patra lume. Mulţumiţi-le părinţilor Celeşti, care vă vor aştepta când veţi reveni acasă, după moartea fizică. Mulţumiţi-le că v-au ajutat să vă reamintiţi contractele voastre sacre. Mulţumiţi-le pentru că v-au îngăduit să aduceţi înapoi în inima voastră, destinul pe care l-aţi recuperat.

Înainte de a pleca din Lumea de Sus, mulţumiţi-i Păzitorului Pragului şi chemaţi un spirit de animal înaripat să vă însoţească. Simţiţi cum îşi înfăşoară aripile în jurul vostru, ţinându-vă cu multă blândeţe.
Ştiţi că e acolo pentru a vă proteja.

Împreună cu acest spirit de animal, mergeţi printre nori şi peste vârfurile copacilor, coborâţi pe crengile tot mai groase, permiteţi-i sevei să vă ducă în jos, prin trunchiul masiv. Simţiţi cum spiritul animal vine cu
voi, zburând în jurul vostru, pe măsură ce coborâţi. Ieşiţi din copac, întoarceţi-vă în cameră şi în corpul vostru.

Simţiţi spiritul animal zburând deasupra voastră. Uitaţi-vă adânc în ochii lui. Ce culoare au aceşti ochi? Simţiţi-i ghearele. Întindeţi mâinile, luaţi energetic acest animal şi fixaţi-l în a şaptea chakra. Apoi, simţiţi cum îşi întinde aripile în inima voastră.

Reveniţi încet, aducând cu voi ceea ce aţi recuperat, reamintiţi-vă cine sunteţi, de unde veniţi şi ce trebuie să experimentaţi aici. Duceţi această intenţie în inima voastră, cu puritate şi compasiune.

Respiraţi adânc, deschideţi ochii şi închideţi spaţiul sacru.

MihaiB.

Terapie Reiki

Pentru Programări Sunați la 0723377860