Călătorie în Lumea de Jos

Începeţi călătoria aceasta dintr-o poeniță, undeva în natură. În această Lume de mijloc. Imaginaţi-vă că sunteţi acum în această poeniţă unde sunt pietre, arbori, plante, păsări, animale… căutaţi-vă aici un arbore mare, unul care pare să vă aştepte, unul cu o scorbură.

Căutaţi aceasta scorbură şi lăsaţi-vă corpul energetic să pătrundă prin această gaură, tot mai jos În pământ. Scufundaţi-vă acum în Pământ. Simţiţi solul bogat şi umed, rădăcinile marilor copaci şi pietrele ce se află în sol,… roci… nisip…

Mergeţi în jos, printre pietriş, mai adânc şi mai profund, până când veţi găsi o Apă subterană, un Rău. Întindeţi-vă în apă lui lăsaţi-vă duşi de apa către interiorul… către centrul pământului…

Apa primitoare și răcoritoare care trece peste voi, va curată… spălând toate temerile, grijile sau alte energii pe care doriţi să le îndepărtaţi şi să nu le luaţi cu voi mai departe… apa vă îndepărtează tot ce aveţi de îndepărtat… va purifica pentru a ajunge curaţi În Lumea de Jos!

Lăsaţi apele să vă ducă profund în pântecul Pământului, în Lumea de Jos. Ieşiţi purificaţi din apă… continuaţi călătoria… până când ajungeţi la marginea unei grădini luxuriante,… minunate… Grădina
Eden a Sufletului.

Aici sunteţi Întâmpinaţi de Huascar… Păzitorului Pragului acestei Lumi. Cel care vă călăuzeşte În această grădina… priviţi-l în ochi,.. observaţi cum arătă pentru voi… poate fi un om… un animal… o pasăre…! Spuneţi-vă intenţia: să vă recuperaţi o parte a sufletului

«Tu, cel care eşti cunoscut sub o mie de nume, Domnul Vieţii şi al Morţii».

Priviţi în ochii lui şi continuaţi:

«Păstrător al anotimpurilor, permite-mi să
Intru în tărâmul tău. Arată-mi paradisul meu personal»

Permiteţi-i să vă ghideze printre pomi, prin grădinile proaspete şi pajişti, pentru a întâlni toate animalele care îşi fac aici adăpostul. Bucuraţi-vă de grădină în care le puteţi vorbi râurilor, copacilor şi stâncilor şi unde natura încă vă vorbeşte.

Observaţi un izvor, o pajişte,… un locaş care va atrage. Găsiţi un loc pe această pajişte, lângă o piatră mare. Aşezaţi-vă cu spatele la piatră, priviţi, ascultaţi cântecul păsărilor.


Bucuraţi-vă, energizați-vă. Amintiţi-vă că puteţi veni aici oricând aveţi nevoie să vă vindecaţi şi să vă reînnoiţi. Acesta este pântecul dătător de viaţă, al Marii Mame, este Paradisul vostru personal.

Odată ce v-aţi explorat Paradisul personal, i-aţi descoperit izvoarele, pădurile, stâncile, frumuseţea… Plecaţi din această Grădină, alături de Huascar care va conduce spre o peşteră. Ajungând în fata Peşterii Îi mulţumiţi lui Huascar pentru că v-a Însoţit până aici.

În fata Peşterii vă aşteaptă Animalul de putere, observaţi-l, animalul de putere, este cel care vă însoţeşte în Peşteră. Pătrundeţi şi daţi de un foc unde se afla cineva, ceva… acea parte, calitate pierdută de mult, acea parte din sufletul vostru care s-a adăpostit În Lumea de jos, în peşteră, să fie în
iguranţă.

Indiferent de forma pe care o are, intraţi în dialog cu ea. Rugaţi-o să vă spună cine este, ce este, de când este aici, ce a determinat-o să se ascundă aici. Vorbiţi-i delicat, frumos, sigur, spuneţi-i că este acum în siguranţă. Că poate veni înapoi, că va fi în siguranţă, că veţi avea grijă de ea.

“Vino draga mea/dragul meu, vino cu mine înapoi”.

Luaţi cu voi această parte şi retrageţi-vă din peşteră spre ieşire. Ieşiţi afară împreună cu partea din voi regăsita şi animalul de putere cu care veţi face o echipă de acum încolo şi… pregătiţi-vă să vă întoarceţi spre suprafaţă

. Mulţumiţi-i încă odată lui Huascar şi continuați-vă drumul înapoi, la locul prin care aţi intrat, scufundaţi-vă în apă… lăsaţi apa să vă împrospăteze şi pregătiţi-vă să vă întoarceţi în Lumea de Mijloc.

Acum începeţi călătoria înapoi prin stratul de piatră, treceţi printre rădăcinile copacilor, treceţi printre bolovanii gigantici şi prin solul bogat şi moale.

Acum aţi ajuns din nou în poieniţa de unde aţi plecat…o recunoaşteţi… sunteţi cu picioarele pe pământ,… simţiţi contactul cu soliditatea pământului… sunteţi aici… simţiţi, respiraţi… şi în acest moment adăpostiţi în interiorul vostru partea de suflet recuperată într-o chakra… şi animalul de putere în alta.

Luaţi cu o mână acea parte de suflet recuperată şi aduceţi-o într-o chakra, în aceea în care simţiţi. Acum luaţi cu cealaltă mână animalul de putere şi aduceţi-l şi pe el într-o chakră, aşa cum simţiţi.

Rămâneţi puţin timp aşa şi integraţi în toată fiinţa voastră aceste daruri. Simţiţi, trăiți şi observaţi cum este cu acestea în interiorul vostru. Respiraţi profund şi deschideţi ochii, simţindu-vă împrospătaţi.

MihaiB.

Terapie Reiki

Pentru Programări Sunați la 0723377860