Banca Cosmică de Vindecare

Cine ştie cum e mai bine? Unii spun că vindecările se pot produce instantaneu dacă ai credinţă, alţii dau ca sigură ameliorarea cu o metodă absolut revoluţionară. Cert este că uneori simţi nevoia să laşi pacientul să plece mulţumit. Bine, nu uneori. Întotdeauna. Căci în asta constă munca ta. Să ajuţi.

Și laşi universul să te ghideze. Sunt etape când o perioadă ghizii reiki te îndrumă să laşi mâinile tale să se mişte în câmpul energetic pentru a găsi imperfecţiunile aurei, perioade când te adresezi sufletului şi laşi energia să curgă până e opreşte singură. Mai dai şi o” comandă de vindecare” când simţi că este util şi ai un diagnostic cu care poţi lucra.

Însă este bine să te gândeşti că sunt şi metode de a „lucra” în avans. Nu se cheamă că îţi spui o poveste în mintea ta sau că vrei o scurtătură. Doar îţi faci provizii pentru perioadele când eşti mai prins de alte lucruri şi nu ai cum să trimiţi energie exact când are nevoie pacientul.

Mai ales atunci când este pe partea cealaltă la planetei şi e treaz la ora când tu ai de gând să dormi. Îţi dai seama că ei stau de fapt cu capul în jos :))). Și e foarte posibil să aibă nevoie de tine când tu nu eşti disponibil. Asta dacă nu crezi, în sinea ta că pământul este ca o farfurie, caz în care nu mai ai nevoie de alte gânduri. Și de tehnica care urmează.

Este o tehnică destul de accesibilă unui lucrător în lumină chiar dacă se pomeneşte doar într-un singur sistem de reiki, probabil preluată din alte medii. Banca Cosmică de Vindecare este un concept unic pentru un loc unde vindecările şi binecuvântările pot fi stocate.

Dacă cineva necesită energie într-o formă de vindecare pentru a fi trimisă cândva în viitor, această energie de vindecare poate fi depozitată în Banca de Vindecare Cosmică şi chemată oricând.

Terapeutul poate plasa energia de vindecare în Bancă precizând timpul şi ziua când va fi activată. La momentul respectiv pacientul doar o solicită. Unele sau toate energiile de vindecare sunt plasate în Bancă în numele pacientului cu data şi timpul precizate pentru a fi primite.

Poţi de asemenea programa Banca să trimită energie de vindecare la momentul când pacientul adoarme noaptea.

Vindecând peste timp și spațiu. 


Extrapolând, Banca poate fi programată cu energii vindecătoare, stocate în avans, pentru a fi folosite şi de către terapeut, la cerere, pentru el însuşi după o zi încărcată şi obositoare, în cazul în care terapeutul se conectează mai greu la sursă, pentru a se reface rapid, sau chiar pentru viitorii pacienţi pentru a creşte eficienţa primelor sesiuni de terapie.

Tot la fel se prea poate să ne facem iniţieri pentru e ne creşte vibraţia şi în scop de practică. Iar apoi să le stocăm în această bancă universală de date. Cu care lucrăm în mod curent. Este recomandat să o creăm în Univers acolo unde putem avea numai noi acces şi să deschidem calea spre acele sesiuni de vindecare doar celor care solicită acest lucru sau dacă deja am efectuat câteva şedinţe şi persoana este adaptată la energia pe care o transmitem.

Multe căutări ale locului perfect unde se poate crea aşa ceva au dat un rezultat cel puţin bizar. Acolo unde avem acces. Pentru că nivelul nostru de vibraţie ne va permite să ajungem repetat în acel loc şi nu în altul, el fiind unic, rezonând doar cu vibrația noastră.

Dacă cumva ni se schimbă vibraţia, ori că suntem în deficit ori că am mai evoluat între timp, nu este o problemă majoră în sensul că de fapt de câte ori suntem atacați, loviţi sau în suferinţă, avem deja stocate sesiuni de vindecare pe care le putem accesa la cerere.

Și ne creştem vibraţia până la nivelul în care putem după aceea să completăm stocul iniţial de energie. O vibraţie mult superioară zonei din Univers în care am creată banca de vindecare nu este posibilă pentru că şi vibraţia acesteia creşte odată cu noi. Este un instrument util.

Terapie Reiki

Pentru Programări Sunați la 0723377860