Autotratamentul Reiki

Mai simplu, mai complex, după cum ne propunem, autotratamentul Reiki ne echilibrează, ne familiarizează cu energia, cu modul de acţiune a lumii subtile, modifică gândurile şi aşteptările şi ajută în evoluţie. Prin autotratament începi şi înveţi să îţi iubeşti corpul, sufeltul, şi mai apoi spiritul. Te regăseşti pe tine, esenţa fiinţei tale.

Palmele au fost făcute să mângâie, să iubească, să dăruiască. Palmele sunt legate direct cu centrul inimii spirituale. Prin plasarea palmelor pe corpul nostru fizic începem un proces iubire cu propria noastră fiinţă. Dăruim binecuvântare fiinţei noastre şi ne iubim, ajutând frumuseţea noastră interioară se manifeste şi să se reverse asupra celor din jurul nostru.

Mikao Usui, fondatorul Reiki a creat un mod de a ne echilibra prin punerea palmelor pe corpul fizic în poziţii bine stabilite. Astfel, primele 4 sunt pentru zona capului, 4 pentru corp, pe faţă şi 4 pentru partea din spate.

Totuşi, la început erau mai puţine, multe din aceste poziţii au început să fie atâta de căutate de practicanţi încât au rămas tributari ideii de le folosi exclusiv că metodă de tratament sau autotratament. Este adevărată ca până învăţăm să lucrăm eficient cu energia, mai ales la gradul 1 este bine să le folosim o perioadă, însă mai apoi sunt multe alte tehnici care ne solicită atenţia pentru a evolua.

Unii au înmulţit numărul de poziţii, justificat de altfel, alţii le-au eliminat de tot. Fiecare după cum a simţit. Esenţialul este că nu au renunţat să practice. Toate adaosurile ulterioare nu au cum să fie greşite. Aşa ne învaţă Reiki. Este ca şi cum fiecare zi este diferită şi un nou început în viaţa noastră.

Din momentul când descoperim că Reiki funcţionează foarte bine şi de la distanţă, ori la 3 cm ori la mii de km, nu mai avem cum să ne ţinem doar de poziţiile fixe ale palmelor. Și ne orientăm spre alte metode. Inclusiv de autotratament.

Care merge de minune în orice poziţie. Chiar amplificat. Pe scurt, un autotratament avansat, începând de la nivelul 2, devine un cumul de ritualuri de vindecare orientat către anumite scopuri. Cum ar fi viaţa noastră, prieteni, iubiţi, posesiuni şi starea mentală.

Important este să fim fericiţi, de aceea se spune că reiki este calea secretă a creării fericirii. Pentru că putem să trimitem energie, Lumina după unii, către orice obiectiv inclusiv în trecut sau în viitor. se face autotratament pentru sănătate, pentru o situaţie anume sau pentru noi cei care vom fi peste ceva timp. Și ce ne dorim să devenim.

Putem vindeca şi lumea noastră interioară, traumele şi supărările de zi cu zi, pentru a construi pe un fond pozitiv pe mai departe.

MihaiB.

cursuri reiki

Cursuri Reiki

Pentru Programări Sunați la 0723377860

One Comment

  1. Pingback: Energia Schimbării – Reiki Masaj

Comments are closed.