Aura energetică

Indiferent că suntem în măsură să detectăm, să o vizualizăm sau să o simţim aura energetică există face parte din noi, ne influenţează şi ne dă sănătate. O Aură puternică ne face să ne simţim bine şi în formă mai mereu. Cu cât toate elementele componente functioneaza mai corect şi mai armonios căpătăm calităţi umane mai speciale, devenim mai buni şi evoluăm.

informaţiile din aura noastră energetică sunt, de multe ori, preluate de la cei cu care interacţionăm, de la situaţiile de viaţă prin care am trecut şi mai ales, de la naştere. Ne naştem cu un potenţial energetic care abia aşteaptă să fie descoperit. Prin îmbunătăţirea constantă a calităţii energiei nostre ne dezvoltăm şi aflăm ce putem face în mediul în care trăim. cu Cat suntem mai dezvoltaţi spiritual cu atât avem mai multe de spus celor din jur şi devenim mai cunoscuţi. astfel ne ridicăm şi vibraţiile energetice şi urcăm pe scara conştiinţei.

Aura energetică este compusă din câmpurile ce ne înconjoară corpul fizic, acestea fiind emise, fiecare, de câte o chakra, sau vârtej energetic. Chakrele, reprezintă legătura dintre corpul fizic cu cel subtil. Pe corpul uman se găsesc 7 centri principali de energie sau “vortexuri”, aceştia fiind legătura aurei cu corpul după filosofia tibetană. Fiecare centru energetic este legat de un canal de energie.

Chakrele au rolul de a ne menţine conectaţi la energiile divine şi universale. Toate chakrele funcţionează permanent, unele mai puţin altele mai mult. pentru cei la care starea de sănătate poate fi descrisă ca acceptabilă ele funcţionează 100% pentru nivelul de evoluţie la care se află.

Orice altă interpretare este destinată unei practici spirituale avansate.

Câmpurile energetice

Corpul eteric este câmpul energetic cel mai apropiat de corpul fizic. Acesta emană de la chakra rădăcinii şi formează legătura dintre corpul fizic şi restul câmpurilor energetice. Acest câmp energetic se extinde la o distanţă de aproximativ 2-5 cm de corpul fizic.

Corpul emotional, câmp energetic corespunde chakrei sacrale, se află la o distanţă de 3-8 cm faţă de corpul fizic.  Modul în care te simţi şi modul în care îţi percepi sentimentele va fi afişat la nivelul acestui câmp emoţional. Blocajele energetice şi emoţiile negative pot fi observate foarte uşor la nivelul acestui câmp energetic sub forma unor găuri sau sub forma unor puncte întunecate.

Corpul mental al treilea câmp energetic, corespondentul chakrei plexului solar, este dependent de  vibraţiile sau de gândurile şi procesele mentale. Se extinde la o distanţă între 7 şi 20 de centimetri faţă de corpul fizic. Are o structură proprie care include forme mentale create de procesele gândirii noastre, deseori colorate de corpul emoţional, în diverse culori. Cu cât o idee este mai clară şi mai bine stabilită, cu atât şi forma mentală asociată gândului respectiv este mai bine conturată în corpul nostru mental. Acest strat este influenţat  de ego-ul tău şi de voinţa de care dispui.

Corpul astral se află într-o foarte strânsă legătură cu chakra inimii şi este localizat la o distanţă de 30 de centimetri de corpul tău fizic. Acest strat energetic reuneşte cele trei staturi energetice de jos şi cele trei straturi energetice de sus, acţionând ca o punte între câmpurile energetice fizice, mai dense şi cele spirituale. Acesta este, de asemenea, numit intrarea în planul astral și este considerat a fi câmpul energetic al iubirii.

Corpul manifestării corespunde celui de-al cincilea centru energetic, chakra gâtului, şi se extinde la o distanţă de aproximativ patruzeci și cinci de centimetri de corpul fizic. La acest nivel energetic se manifestă lucrurile din eter în planul fizic. Acesta este locul unde găsim informațiile despre tot ceea ce s-a creat în planul fizic, incusiv identitatea sau personalitatea noastră.

Corpul ceresc corespunde chakrei celui de-al treilea ochi şi este situat la o distanţă de aproximativ 60 de centimetri de corpul fizic. Percepţia şi intuiţia cresc odată cu acest câmp energetic.

Corpul Cauzal corespundei chakrei coroanei, conexiunea noastră cu tot ceea ce există şi reprezintă unitatea conştiinţei, conştiinţa universală. Se extinde la o distanţă de un metru de corpul fizic.

Distanţele la care se simt aceste câmpuri sunt date orientativ. Majoritatea persoanleor care îşi măsoară într-o formă sau alta aceste câmpuri sunt deja interesate de spiritualitate şi pot avea surpriză că mărimea biocâmpurilor să fie ceva mai mari. Ele fluctuează în funcţie de modul cum trăim, de aspiraţiile spirituale, şi mai ales de evoluţie. După fiecare creştere spirituală, ritual sau inițieri se vor schimba. Se măresc şi se modifică culorile dominante de la închis spre deschis şi de la roşu la violet în nuanţe din ce în ce mai strălucitoare.

Oul Divin

Curentul principal de energie care circulă prin coloana vertebrală şi care hrăneşte tot corpul prin fiecare chakra, alimentând şi toate corpurile noastre subtile creaza o retea de fire energetice. Prin această reţea de fire circulă lumina aurie, mentalul divin.

Ele sunt conectate cu toate meridianele şi cu sursele de energie universală. se simt sau se văd în astral de forma unui ovoid energetic. îl putem confunda cu aura, cu câmpurile energetice însă este pe un alt plan şi formează rețele de energii necesare creării acestora.

MihaiB

Terapie Reiki

Pentru Programări Sunați la 0723377860