Arta Masajului

 

Scopul Masajului Artistic este doar să fie. Așa a fost conceput să existe ca formă de artă divină și nimeni, dar nimeni, nu a avut ceva împotrivă.

“work of art with its own rare design”

o artă cu propria sa formă rară de exprimare”

Persoana binecuvântată care stă pe masa de masaj, deşi trăieşte constant senzaţii divine, pluteşte în sfere înalte şi se deconectează fabulos, este ignorată.

Tot ce contează la acest tip de masaj este trăirea artistului. Maseorul prin atingerile, mângâierile şi mişcările sale creează o operă de artă efemeră, ca un dans, o succesiune de atingeri diafane ce creează, pentru el însuşi în primul rând ( woooaaaaa ce egotic), un ritual, un câmp energetic aproape solid, o iluzie făcută din mii de atingeri, repetate obsesiv, alunecări elegante pe porţiunile moi ale corpului şi paşi adăugaţi în ritmul muzicii interioare.

În timpul acestui masaj, în plutirea creeata de mişcările ritualice, hipnotice, maseorul intră în transă, pierde contactul cu realitatea, camera şi mediul înconjurător dispar datorită efectulul de tunel, de îngustare a privirii sale numai asupra palmelor alunecând pe pielea persoanei masate.

Contactul permanent dintre palmele maseorului şi pielea celui care stă pe masa de masaj creează o întrepătrundere între câmpurile celor doi şi astfel orice trăire experimentează maseorul se simte şi la cealaltă persoană. Invers, pentru faptul ca cel de pe masa de masaj este pasiv şi răspunde la orice stimul ca un amplificator, maseorul simte şi mai intens. Are loc un efect în cascadă de retransmitere a senzaţiilor fiecăruia până la instalarea semitransei şi accesarea subconştientului.

Acesta este momentul când totul dispare,

când amândoi îşi dilată conştiinţa şi ating stări Beatifice.

Până acum am crezut ca acestea se pot atinge prin meditaţie, prin rugăciune, sau iubire dar niciodată prin masaj. Uneori este bine ca cei doi să nu se cunoască intial, să fie compatibili energetic şi dispuşi să participe la asemenea experiment. Există mai multe nivele ale acestei arte. A fost descoperită în Franţa, se recomandă a se face cu pantofi de lac, are reguli de conduită şi se poate face în public.

Masajul ca formă de artă, în public, se face după regulile unui spectacol. Pe primul loc vine încântarea privitorului. Pentru asta sunt pantofii de lac. :) Apoi pe măsură ce masajul avansează ţesătură virtuală a urmelor palmelor pe piele devine fascinată prin repetare.

Când are loc în particular, Masajul Artistic devine o formă avansată de meditaţie în care mintea se retrage în zone adânci şi linstite şi doar mâinile se mişcă de a lungul suprafeţei de masat cu mişcări precise, lente, lungi şi continui. Masajul Artistic nu este o formă de terapie, sau relaxare, nu are implicaţii erotice de nici un fel, există doar pentru el însuşi..

 MihaiB

Masaj terapeutic, relaxare, chiropractic

Pentru Programări Sunați la 0723377860