Adu Lumină în viața Ta

Din cel mai vechi timpuri, spiritualitatea pe meleagurile noastre se făcea în trei paşi esenţiali şi autosuficienți. Și când spun timpuri, mă refer şi la bunica care moşmondea ea ceva acolo, la popa din capul satului, la terapeuţii din zilele noastre, shamani, reikisti, sau alte combinaţii. Logica unei abordări terapeutice gen „să facem bine”, era identică dacă stai să le pui cap la cap.

Anume, pe primul loc este înrădăcinată aflarea cauzei, modul cum putem îndepărta energia negativă, până şi ideea să îţi ceri iertare de la cei pe care i-ai afectat în vreun fel, de la Divinitate sau de la cine simţi tu că ar fi bine să îţi schimbe starea.

Este adevărat că tot efortul de a da la o parte blocajele de orice tip sau cele de care nu avem nici o idee de unde ar fi putut proveni, inclusiv prin accesarea stărilor de conştiinţă extinsă sau regresii în alte vieţi, de obicei alea care au fost, este benefic şi ne face să conştientizăm de unde am plecat, ce lecţii am avut de învăţat şi cam pe unde ne aflăm în prezent. Însă nu ne face să evoluăm doar conștientizarea, cu atât mai mult să intrăm în starea de vindecare sau chiar creştere accelerată a conştiinţei.

Următoarea etapă, în majoritatea sistemelor de vindecare, este să reparăm defectele sau inconvenientele propriului corp, rupturi în aură, blocaje sau funcţionări defectuoase ale chakrelor şi abia apoi, în etapa a treia, apare necesitatea vindecării depline şi a acţiunilor specifice pentru ne umple de Lumina albă perlată a Universului.

Multe din sistemele reiki folosesc doar această ultimă etapă. Aduc energie, considerată inteligentă, în viaţa noastră, prin conectarea directă la diferite surse de energie specifice pentru ce avem nevoie. Majoritatea necesită un timp de relaxare şi introspecţie. Pe lângă iniţierea şi practica aferentă sistemului, mai avem nevoie şi de un timp destul de semnificativ acordat lucrului cu propria persoană ca să înţelegem ce poate face energia pentru noi.

Ne dorim să ne simţim bine şi să progresăm într-un fel sau altul. Energia adusă de reiki sau de o altă formă de conectare cu Divinitatea se manifestă pe loc doar într-o mică măsură. Mai degrabă acea accesare a sursei ne deschide drumul către propria noastră împlinire. Și ne trezim câte odată în faţa unui eveniment foarte plăcut, însă neaşteptat. Și ne spunem că am avut noroc. Însă aportul de energie anterior ne-a făcut să ne punem în acea situaţie favorabilă chiar dacă nu am fost conştienţi de la început de legătura dintre cele două.

Toate tehnicile care se referă la trecut, până şi ideea că dacă vrei să mergi mai departe ai nevoie să renunţi la ceva, sunt utile cât timp încă explorezi propria personalitate şi încă te auto descoperi. Posibil şi asta să îţi crească stima de sine, însă uneori nu este suficient ca să te vindeci sau să te mişti în direcţia care ţi-ar aduce ce a mai mare satisfacţie. Pentru că încă analizezi. Nu numai trecutul, dar şi ce îţi doreşti. Dacă ştii deja poţi să faci o schimbare, altfel rătăceşti până afli. În schimb aducând energie în calea ta îţi creşti şansele să descoperi încotro te îndrepţi. Este un sentiment grozav să capeţi puţină siguranţă în mijlocul haosului.

Stabilitate

Erau curente de opinii, multiple căi spirituale, în care schimbarea cu orice preţ se recomandă insistent. Însă este nevoie de foarte puţin ca să fii fericit. Se numeşte stabilitate. Și atunci, în loc să baleiem dea lungul vieţii de la o situaţi la alta, nu mai bine trimitem energie suficientă pentru a deveni mai clari în ce ne dorim?

Şi mai mult de atât. Nu contează ce am făcut în trecut. Până la urmă nu erau reţele sociale pe atunci, deci, vorba poetului, nu au rămas urme. ne putem detaşa de ce nu ne place uitând. Dacă răscolim de fiecare dată acelaşi şi aceleaşi emoţii, le fixăm mai bine în subconştient. Aducând în viaţa noastră experienţe noi nu se cheamă că ascundem gunoiul sub preş ci că transformăm direct întunericul în Lumină. Îl sublimăm, cum se zice. Și ne ducem în direcţia dorită fără a ne mai frământa dacă am gresit undeva sau cuiva. Am făcut deja maxim din ce se putea face cu ce ştiam la vremea respectivă. Dar acum ştim ceva mai mult.

MihaiB.

Terapie Reiki

Pentru Programări Sunați la 0723377860

One Comment

  1. Pingback: Amintiri din Viitor – Reiki Masaj

Comments are closed.