Terapie Reiki

O sedinta de terapie prin reiki  umple golurile lasate de traume, niveleaza asperitatile din camp, indeparteaza aspectele negative (inclusiv ganduri), si in general  creeaza o stare de bine si relaxare, detoxifica si purifica corpul, chakrele, elimină blocajele energetice, diminuează efectele adverse ale medicamentelor, creste vibratia energetica, aduce bucurie, pace interioara si echilibru, creste intuitia, creativitate, gandirea logica si clara.

Programari la 0723377860, inclusiv  la distanta.

 

Aceasta forma de terapie, un adevarat ritual de vindecare, se bazeaza pe capacitatea reiki de a transcende spatiul si timpul si de a ajuta persoana sa se armonizeze, sa faca "pace" cu propria persoana. In functie de domeniul in care s-a produs evenimentul traumatic se poate alege o succesiune sau alta de proceduri

 

Terapia prin Reiki ajuta la normalizarea acestor anomalii, modificari structurale ale campurilor energetice, in timpul terapiei avand loc umplerea. Reiki schimba calitatea si densitatea energetica a acelor invelisuri. REIKI este o terapie alternativa si complementară pentru restabilirea starii de sanatate a pacienţilor.

 

REIKI scurteaza durata de vindecare al unei rani, scade presiunea sangelui, reduce stresul echilibrează organele şi glandele, oferă echilibru emoţional şi mintal, echilibrează sistemul nervos, accelerează procesele de vindecare prin stimularea imunităţii si este eficient micsorarea durerii. Reiki grabeşte procesul de vindecare si poate minimiza efectele secundare ale tratamentelor medicale convenţional.