Starea de bine

Era o data un om. Si omul se afla la un pas de nebunie.

Si nebunia era o stare de bine.

Era printre cei mai buni in locul sau si se ocupa mai ales de oameni si de sufletul lor. Printre altii ca el, mustea de dorinta de a ajuta si de a se implica in fapte bune, care ori fi fost acelea. Si comunitatea de pe langa el crestea.

Pana intr-o zi cand omul a devenit constient de sentimentele sale. Parea singur in multime cu ideile proprii si emotii pe care ceilalti nu le experimentasera pana atunci. Si el era primul care vedea obiecte si legaturi,”maimute” si strigoi, chestii (experimental) de care nu auzise nimeni. Si nici nu citise pe undeva despre ele. Si nici nu voia sa vorbeasca depre asta. Si asa va fi.

Credintele tale

Pentru prima data in viata sa tot ce invatase nu mai era valabil. Era totul schimbat. Nu sarise in alta bula sociala, era printre aceleasi persoane. Care acum gandeau diferit. Si care nu mai aveau cum sa ajunga la inima lui. Pentru ca el era in alta parte.

In interiorul sau.

 

Si apoi a inceput sa isi dea seama ca pana si ideea de credinta limitativa este o limitare si ca daca un gand bun se transforma in obsesie devine neplacut ca si cum ar fi fost de la inceput rau. Si pana la urma cine suntem noi sa decidem care e care, si de ce sa gandim ca facem ceva sau ca nu facem atunci cant reusim sa  ne adaptam si mimam fericirea peste tot ca atunci cand ne complacem cu emotii induse.

Manifestarea sentimentelor

Sa fii confuz este o stare de spirit, sa nu mai stii unde te afli devine o a doua natura, si logic, gandirea devine haotica si impulsiva. Devii o persoana imprevizibila si te exprimi asa cum simti pe moment ca si cum planurile si deciziile anterioare nu mai conteaza de mult la ceva si nici nu ai cum sa te tii de o schimbare, pentru ca nu mai stii ce vrei sa schimbi.

Si chiar daca ar fi venit deja schimbarea oricum te vei razgandi pe parcus

si modifici iarasi.

Ca ai deja viziunea unei vieti cu mai multe schimbari decat daca ti-ai fi propus. Si pana la urma si sa o iei mereu de la capat inseamna sa ajungi din nou in starea de confort pe care ai cautat-o de la bun inceput,

Sa incerci mereu si mereu acelasi lucru ca sa iti indeplinesti visele  si  te tot izbesti repetat de un perete, la un moment dat cine e mai destept cedeaza.

De obicei peretele.

Pentru ca tu nu renunti. Si nici nu ai cum.

Ai trecut demult pragul.

De fapt tu esti trecut prin multe si in loc ca intuitiile tale sa contina experiente ale trecutului si aduceri aminte sunt franturi din mentalul colectiv si din experiente viitoare ale mediului tau social.  Sa vezi, sa simti si sa speri ca asa cum esti te vei transforma daca ai nevoie si daca nu ai tot la fel de bine poti sa ramai asa ca nu se supara nimeni. Si daca vrei poti sa te arunci in viata cu capul inainte sau sa lenevesti si sa lasi pe ceilalti sa se agite. Ca daca iti e scris vei ajunge oriunde ti-ai propus indiferent ce faci. Si daca nu, nu. Si pana la urma tot tu esti.

Omul care a vazut ingerii.

Si ingerii nu au avut nimic impotriva.

MihaiB

Consultanta Spirituala

Pentru Programari Sunati la 0723377860