Meditatia de Relaxare

Curs de relaxare gratuit,  apesi pe link, va porni un fisier audio

Este o meditatie, poti sa stai pe spate, se recomanda sa asculti la casti, este stereo, daca adormi e bine, daca poti sa faci relaxarea te vei intoarce la ea.

Relaxarea mintii incepe cu relaxarea corpului, relaxarea emotionala, abandonul fizic in apropierea starii de somn, si continua cu modificarea perceptiei asupra gandurilor repetitive si obsedante. Relaxarea dusa la nivel de arta determina schimbari comportamentale, stari alterate de constiinta si poate dezvolta capacitati paranormale.

Relaxarea ca terapie este folosita mai mult in combaterea stresului insa este eficienta si in alte afectiuni, cum ar fi contracturi musculare, afectiuni locomotorii si traume, fizice sau emotionale.

Starea de relaxare

Acesta tehnica elaborata de relaxare implica memorarea musculara a relaxarii prin vizualizarea pe rand a fiecarei portiuni din corpul fizic. Practica constanta a acestei meditatii duce la constientizarea profunda a starii in care ne gasim, mental, fizic sau spiritual.

Este un prim pas in dezvoltarea personala. dupa o perioada minima de practica cu acest fisier audio destinata invatarii pasilor de parcurs ai relaxarii profunde se poate renunta la ascultarea meditatiei in sine si se poate practica in continuale din memorie.

Astfel incepem sa ne cunoastem si sa insistam in mod special asupra zonelor care se relaxeaza mai dificil.

Acolo sunt blocaje, fizice sau energetice. Prin simpla relaxare a corpului se disperseza campul energetic local suficient de mult ca aceste blocaje sa fie indepartate sau cel putin sa se micsoreze efectul pe care il produc in domeniul de viata in care „lucrurile” par sa se miste mai incet sau deloc.

Relaxare

Pentru Programari Sunati la 0723377860