Masaj de Relaxare

Combinatie unica de masaj cu efecte relaxante. 

Detalii programari 0723377860. 

Relaxarea deplina 

Unul dintre beneficiile imediate ale masajului este sentimentul de relaxare. Aceasta se întîmpla datorita faptului ca masajul stimuleaza producerea de endorfine, substanta chimica din creier care produce sentimentul de fericire.

Masajul de relaxare este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminarea rapida a oboselii, relaxarea musculara si generare a unei stari generale bune. Este foarte eficient in cazul starilor de oboseala, sau dacă vrei să ai un somn liniştit care să te ajute să-ţi recapeţi energia.

Masajul nu doare.

Tehnica  de masaj folosită la masajul de relaxare ajuta la relaxarea si tonifierea musculara specifica unui organism sanatos, inlatura starea de oboseala prin relaxarea sistemului nervos si a celui hormonal. masajul de relaxare poate ajuta la o eliminare mai rapida a toxinelor din organism si o regenerare mai buna a tesuturilor.

Este un instinct natural sa pui mana pe cel ranit, trist sau bolnav. Oamenii au practicat “punerea mainilor” pentru vindecare de la inceputul timpurilor. 

Mainile si atingerea cu iubire si daruire vindeca corpul fizic, echilibreaza emotional si creeaza legaturi puternice, benefice intre cei implicati

 

 

Masaj

Pentru Programari Sunati la 0723377860