Energia Relatiei

 Mediul energetic este format din relatia pe care le avem cu cei din jur. Pe masura ce relatia evolueaza, legaturile energetice se diversifica pe mai multe paliere.

Cele mai multe sunt pe campul mental datorita caracterului “productiv” pe care il avem cu cei mai multi din cei cu care interactionam. Acestea ne influenteaza doar in masura in care dam curs actiunii, in defavoarea dorintelor partenerului.

Relatiile de “suflet”, cum ar fi prietenii, rudele, formatorii de opinii creaza legaturi pe campul emotional. Aceste legaturi, gestionate “emotional”, au in general caracter de urgenta si produc valuri energetice in viata particulara si de cuplu. Arata ca un fel de cresteri de potential energetic bruste care pot degenera in traume, frustrari sau modificari structurale ale campurilor energetice.

Dinamica energetica a cuplurilor

Legaturile energetice create prin coabitare, chiar si pentru cupluri sezoniere/pasagere, apar pe campul fizic, emotional, mental, mai rar pe cele cauzale si astrale (atunci cand este vorba de intalniri karmice sau de alta natura – cum ar fi IUBIREA :) )

In primele etape de crearea a unui cuplu legaturile energetice nou create dezvolta obiceiuri si principii de functionare a relatiei. Influentele energetice din mediu sunt integrate in energetica colectiva, directiile de dezvoltare spirituala ale grupului unde a a vut loc intalnirea celor doi. Obiceiurile energetice de transfer in cuplu implica reducerea progresiva a legaturilor cu fostele relatii pin acoperirea cu energiile actualei relatii. Acele legaturi din trecut dispar numai prin taierea, la nivel energetic,a stringurilor formate anterior.

Mai tarziu, prin armonizarea campurilor, energiilor si intrepatrunderea progresiva a legaturilor energetice cu anturajul apare o crestere a protectiei energetice a fiecaruia in parte, prin sustinerea reciproca.

Aceasta protectie se poate deprecia cand persoanele din jur creaza “furtuni energetice”, modificari ale dorintelor colective, evenimente emotionale puternice sau ganduri si aprecieri (ne dam cu presupusu) negative la adresa cuplului, sau asupra unuia din parteneri.

Influenta locului de munca

Locul unde iti desfasori activitatea, este sustinut energetic prin energia tuturor celor care sunt conectati la acea activitate. Energia creata prin activitatea respectiva la nivel astral creaza o entitate numita generic “EGREGOR”. Majoritatea acestora au tentinta sa retina, prin legaturi energetice puternice, persoanele care au acea activitate. In unele cazuri, destul de rar, se poate ca activitatile celor doi care formeaza cuplul sa devina incompatibile.

Prietenii

Prietenii sunt cei cu care te intalnesti/te vezi in timpul liber. Ai oricum o atitudine relaxata fata de ei. Ii privesti din perspectiva unei afinitati. Ei pot sa te influenteze mai profund. Parerea lor conteaza mai mult.  Si totusi, nu ce cred ei, sau ce spun, modifica viata de cuplu. Pana la urma esti cu un partener si ce treaba au ei?

Ma degraba daca unul din prieteni a patit ceva si mergi sa-l ajuti, energia respectiva degajata modifica campul de protectie a cuplului.

Poate prietenul se insoara, este un moment emotional intens, are nevoie de sfaturi, sau a intrat in un colectiv nou. A “patii ceva” este o expresie care poate fi si pozitiva.

Implicarea emotionala in astfel de evenimente modifica, uneori benefic, energia cuplului.

de MihaiB

Consultanta Spirituala

Pentru Programari Sunati la 0723377860