De obicei, sau Cum sa capeti puterea de a te Mobiliza

 

Cartea vietii tale se va scrie singura atunci cand tu chiar traiesti. Nu are nevoie de atentia ta. Pentru ca vei fi ocupat sa iti creezi propria realitate din mii si mii de de gesturi.

Facute sa te duca mai departe.

Una din micile trairi pe care le poti face pentru tine este sa capeti abilitati extrasenzoriale.

Sau orice alte abilitati pe care crezi ca le poti asimila. Mai exact sa iti dai seama ca atunci cand te afli in multime, colegi, prieteni sau chiar in trafic, ce ai nevoie ca sa fii bine cu tine si sa te „descurci”.

Prima idee pe care o ai este ca e necesar sa supravietuiesti printre provocarile de zi cu zi. Insa cu cat dezvolti mai multe abilitati necesare activitatilor tale vei reusi cumva sa „plutesti” pe deasupra problemelor si viata devine astfel lipsita de lupta. Se spune ca este necesar sa te zbati pentru ce iti doresti cu adevarat.

Si sa actionezi.

Insa nu it spune nimeni si cum sa o faci. Si apoi pentru ce atata lupta cand poti sa cauti o cale mai usoara. Si nu ma refer la alegeri negative. In definitiv Universul iti raspunde la dorinte. Si daca chiar nu poti sau nu mai vrei sa te agiti chiar ai putea sa gasesti pe cineva care poate. Pentru ca sigur acea persoana va avea nevoie de tine la un moment dat. Si tu de el.

De fapt tot actiune se numeste si cresterea vibratiei. Si dezvoltarea unor noi obiceiuri aduc energie pozitiva in viata ta si energia te face sa iti manifesti dorintele prin metode de care nici nu ai auzit.

Ai auzit vreo-data de reiki?

Reiki, un cuvant aproape demodat, e modul cum folosesti energia din jurul tau pentru a te vindeca si implini. Au ajuns ideile despre Reiki sa te impresioneze sau sa rezoneze cu sufletul tau? Studiaza ce se poate face cu el. Ai curajul sa-ti maresti zona de confort prin experimentarea unor obiceiuri spirituale care sunt deja in subconstientul tau.

Practica reiki

presupune mai intai o initiere,

apoi un set de pozitii ale mainilor si

abia pe urma o forma de meditatie.

Nu ai nevoie sa crezi nici o secunda.  E totul la vedere. Simti ca merge, si ca este pentru tine, mergi mai departe. Nu simti nimic doar gandeste-te la altceva.. Energia vine cand nu te astepti. Doar sa ai Rabdare. Si sa o cultivi.

Cultivarea energiei este chiar modul cum practicam. Ne propunem sa instalam un obicei nou. Acela de a lucra cu Lumina. In reiki poti sa te mobilizezi si sa faci asta 21 de zile la rand, daca ai rabdare. Daca nu, doar cauta sa gasesti un motiv pentru care sa practici. E cea mai buna abordare.

Energia te poate vindeca sau iti poate usura viata. Atunci te folosesti de ea pentru a crea oportunitati, devine nu un obicei sau o corvoada in plus ci modul prin care reusesti sa te eliberezi de lupta permanenta pentru supravietuire. Iti ofera o privire de ansamblu asupra situatiilor din viata ta. Mai multa energie spirituala iti aduce mai multe sincronicitati.

Dintr-o data ajungi mai usor la persoanele care se pricep bine sa faca activitatile pe care in interior le respingi. Nu rezoneaza cu tine. Nu e nimic rau in asta. De aceea suntem inconjurati de oameni. Sa ne ajutam. Si reiki  ne poate face sa devenim compatibil, sa ne exprimam eficient pentru a comunica la nivel de suflet.

Cresterea exponentiala

Sistemele  de vindecare, in general, si la reiki clar ca e pus special, au cumva influenta asupra subconstientului practicantului ca un fel de program inclus in tehnicile si metodele predate, cum ca dupa initierile reiki nu mai ai cum sa nu ajuti pe cei dragi sau persoanele din jurul tau. Devine aproape o urgenta, o misiune de viata, sa incepi sa oferi iubire si lumina acolo unde simti ca e nevoie de ea.

Si, pe masura ce oferi, sistemul este conceput ca si energia ta sa creasca. Orice oferi trece prin sistemul tau energetic de la Sursa Reiki la cel care are nevoie de vindecare, si astfel ajungi sa ai mai multe capacitati. Cu cat ajuti mai multe persoane totul se amplifica in cascada.

Energia se simte, atunci cand o folosesti, de fiecare data ca un val care creste, din tine, si prin tine, se mareste pana la un maxim suportabil, atat cat este necesar, si apoi scade. Ei bine nu are cum sa scada de tot, mai raman o perioada la un nivel superior celui pe care l-ai avut inainte sa practici. Si apoi, de fiecare data, nivelul stabil la care te vei afla va creste. pana cand te vei simti atat de confortabil cu Lumina ta interioara incat nu o vei mai considera practica reiki.

Ci doar Intuitie.

MihaiB

Consultanta Spirituala

Pentru Programari Sunati la 0723377860