Cum îți alegi un curs de reiki

Dacă ai ceva experienţă în practicile ezoterice, vei simţi că te atrage un tip de energie sau altul, un maestru sau altul sau îţi place ceva la denumirea sistemului de vindecare, sau la conţinut, ai nevoie de o metodă, tehnică, sursa suplimentară de energie din cele ce oferă sistemul ales.

Pentru cei care sunt la început

Dacă doar ai auzit de energie, de lucrul cu Lumină sau alte practici ezoterice, Cursul de Reiki Uşui Tibetan  „gradul 1” este prima alegere. Din toate practicile ezoterice, de orice nivel, cel mai accesibil este  acest prim curs. Oferă deschiderea către spiritualitate, face legătura între esenţa noastră interioară şi lumea exterioară.

Poate ai nevoie de o inspiraţie în viaţa de zi cu zi, sau cauţi ceva să te împlinească. Deschiderea oferită de reiki ne schimbă perspectiva asupra noastră şi  celor din jur. Poţi să te apuci de oricare alt drum spiritual, după aceea, însă practica reiki te va face să abordezi calea respectivă, ştiind că undeva mai există şi alte metode de a ajunge acolo unde îţi doreşti.

După gradul 1 de reiki putem alege să continuăm pregătirea sau aşteptăm să se sedimenteze informaţia până la nivelul în care ne dorim schimbarea personală.

Abilitatea de a învăța Reiki depinde disponibilitatea de a primi această iniţiere.  Datorită inițierilor în Reiki, fiecare elev își activează capacități energetice de autovindecare latente, firești. Nu e vorba de fenomen paranormale, ieșite din comun, ci de un fenomen pe care îl trăiește orice persoană care practică Reiki.

Scopul practicării Reiki este de a corecta eventuale dizarmonii ale individului, de a corecta anumite probleme de sănătate, având în vedere că ființa umană e un complex de energii.

Abilitatea de a face acest lucru este dobândită prin inițierea pe care o face un maestru Reiki asupra practicantului; ceea ce înseamnă că maestrul deschide un anumit canal energetic, canal ce rămâne deschis tot restul vieții și cu ajutorul căruia persoana va accesa la energia universală Reiki. Acest canal are ca traseu: cap-inimă-palme.

Pentru cei care sunt obişnuiţi cu respectarea unui ritual şi o practică spirituală, căutători sau terapeuţi care vor să-şi îmbunătăţească tehnicile de lucru, sunt bineveniţi să răsfoiască printre cursurile de reiki disponibile

Cursuri de Reiki

Pentru Programari Sunati la 0723377860