Cum alegi cursul de reiki pentru tine?

Daca ai ceva experienta in practicile ezoterice, vei simti ca te atrage un tip de energie sau altul, un maestru sau altul sau iti place ceva la denumirea sistemului de vindecare, sau la continut, ai nevoie de o metoda, tehnica, sursa suplimentara de energie din cele ce ofera sistemul ales.

Pentru cei care sunt la inceput

Daca doar ai auzit de energie, de lucrul cu Lumina sau alte practici ezoterice, Cursul de Reiki Usui Tibetan  „gradul 1” este prima alegere. Din toate practicile ezoterice, de orice nivel, cel mai accesibil este  acest prim curs. Ofera deschiderea catre spiritualitate, face legatura intre esenta noastra interioara si lumea exterioara. Poate ai nevoie de o inspiratie in viata de zi cu zi, sau cauti ceva sa te implineasca. Deschiderea oferita de reiki ne schimba perspectiva asupra noastra si  celor din jur. Poti sa te apuci de oricare alt drum spiritual, dupa aceea, insa practica reiki te va face sa abordezi calea respectiva, stiind ca undeva mai exista si alte metode de a ajunge acolo unde iti doresti.

Dupa gradul 1 de reiki putem alege sa continuam pregatirea sau asteptam sa se sedimenteze informatia pana la nivelul in care ne dorim schimbarea personala.

Abilitatea de a învăța Reiki depinde disponibilitatea de a primi aceasta initiere.  Datorită inițierilor în Reiki, fiecare elev își activează capacități energetice de autovindecare latente, firești. Nu e vorba de fenomen paranormale, ieșite din comun, ci de un fenomen pe care îl trăiește orice persoană care practică Reiki. Scopul practicării Reiki este de a corecta eventuale dizarmonii ale individului, de a corecta anumite probleme de sănătate, având în vedere că ființa umană e un complex de energii.

Abilitatea de a face acest lucru este dobândită prin inițierea pe care o face un maestru Reiki asupra practicantului; ceea ce înseamnă că maestrul deschide un anumit canal energetic, canal ce rămâne deschis tot restul vieții și cu ajutorul căruia persoana va accesa la energia universală Reiki. Acest canal are ca traseu: cap-inimă-palme.

Pentru cei care sunt obisnuiti cu respectarea unui ritual si o practica spirituala, cautatori sau terapeuti care vor sa-si imbunatateasca tehnicile de lucru, sunt bineveniti sa rasfoiasca printre cursurile de reiki disponibile

Alege un Curs de Reiki

Pentru Programari Sunati la 0723377860